Rakkaat koirakaverit

Heippa! Vietin viime viikonlopun Rovaniemellä. Torstai ja perjantai meni töiden merkeissä ja viikonloppuna hengasin äidin kanssa ja näin kavereita. Olipa ihana käydä pitkästä aikaa kotona, tykkään kyllä Rovaniemestä niin paljon. Tykkäisinköhän siitä yhtä paljon, jos asuisin siellä taas? Ainakin paikkaa on oppinut arvostamaan, näin kuuden muualla asutun vuoden jälkeen :)

Rovaniemireissujen kohokohtia on koirakavereiden näkeminen. Tässä kuvassa nappisilmillä tapittaa  siskoni koira, eli minun kummipoika Sulo. Näistä koirista on kyllä lähes mahdotonta saada otettua kuvia, niin kova meno niillä on koko ajan päällä. Nyt kotona ollessa huomasin kyllä taas kuinka ihanaa seuraa koirat on. Vanhempieni koira Onni nukkui huoneeni oven takana ja heräsi aina herätyskellooni. Kelloni soitua alkoi kuulua innokas hännän paukutus lattiaan, joka kuitenkin vaimeni minun vielä jäätyä makoilemaan sänkyyn. Kun vihdoin nousin sängystä pukemaan vaatteita, yltyi paukutus kovemmaksi ja oven avattuani oli riemu ylimmillään! Suuhun oli saatava heti lelu esiteltäväksi, jonka kuitenkin käskin jättää sisälle kun päästin Onnin haukkaamaan happea ulos. Aamutoimieni jälkeen hain leveästi hymyilevän koiran takaisin sisälle, joka rapasilla tassuillaan sotkikin koko kämpän, hih. Yrittäessäni putsata tassuja pyyhkeeseen ei siitä tullut mitään, kun Onni luuli kyseistä toimitusta leikiksi. Jatkettuani aamupuuhia kellahti Onni lelunsa kanssa selälleen ja häntä heiluen odotti minun yhtyvät leikkiin. Voi sitä pettymystä raukkelin silmissä kun suuntasin ulko-ovelle ja huikkasin heipat. Nämä rakkaat ovat kyllä varmasti maailman suloisimpia koiria :) Viikonlopuksi Onni lähti mökkeilemään isäni kanssa, ja valittelinkin koko viikonlopun äidille kuinka Onskaa on ikävä. Olisi niin kiva nähdä näitä useammin. Ehkä vielä joskus päiviäni ilostuttaa ihan omakin koira... :)


4 kommenttia

 1. Koirakamut on kyllä ihan parhaita! Itsekin piti odottaa sopivaa aikaa hankinnalle, mutta nyt tuntuu etten vaihtaisi tuota meidän termiittiä mistään hinnasta. Kyllä ne vaan tuo niin paljon iloa elämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat antaa kyllä niin paljon iloa! <3 Teidän koira onkin varsin suloinen, olen kyllä bongaillut sitä aivan sydänsilmäemojina! :D

   Poista
 2. Voi Onnia :D Hyvin kuvailtu; voin kuvitella tuon hännän paukutuksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli niin hauskaa! Yritin videoida sitä mutta ääni ei kuulunut kunnolla :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.