Perfect over the knee boots

Viime syksynä ihastelin monilla ylipolvensaappaita, mutta itselleni ei sopivaa paria osunut kohdalle ostettavaksi. Mikäli löysin itseäni miellyttävän mallin, pompsahti saappaiden hinta samantien useampaan sataan euroon kun oma kipurajani kengille on maksimissaan parisataa. Tänä syksynä ylipolvensaappaita onkin paljon paremmin tarjolla ja jokaiselle budjetille sopivia vaihtoehtoja löytyy varmasti. Itse ihastuin Oulun Pukumiehessä mokkanahkaisiin Vagabondin saappaisiin, mutta valitettavasti oma kokoni oli myyty jo loppuun. Halusin ylipolvensaappaat ehdottomasti mokkanahkaisina, sillä jotenkin nämä ei näytä niin "kovilta", kuin normaalia nahkaa olevat. 

Koska Pukumiehessä ei onnistanut, klikkasinkin itseni luottoverkkokauppaani Zalandoon* ja löysin samat saappaat sieltä. Koska olin saanut vasta Zalandolta yhteistyönmerkeissä pienen lahjakortin, päätin tilata saappaat testailuun lahjakortilla saamani alennuksen innoittamana. Tilaamani koko osoittautui oikeaksi ja saappaat tosi mukavaksi jaloissa, joten ne pääsivät käyttöön samantien. Zalandolla oli paljon muitakin hyvännäköisiä saappaita tarjolla ja kaikki ylipolvensaappaat löydät täältä*. Nämä jaloistani löytyvät Vagabondin Cary saappaat löydät halutessasi suoraan täältä*. Asukuvia saappaiden kanssa tulossa myöhemmin ja täytyy sanoa että saappaat pääsevät niissä kuvissa vielä paremmin edukseen.

Tykkäätkö sinä ylipolvensaappaista?

Ps. Vielä tämä päivä aikaa esittää kysymyksiä kysymyspostaukseen!

 

Saappaista saatu alennus Zalandolta yhteistyössä saadulla lahjakortilla.

2 kommenttia

  1. Linda, ihanat saappaat! :) Mulla oli silloin jokunen vuosi sitte yliopolvensaappaat, silloin tuntui, että niitä oli kaikilla! En oo sen koommin käyttänyt, mutta näyttääpä ainakin nuo sun omasi tosi freesseiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt itseasiassa muistin, että niinhän minullakin oli! Tekonahkaiset tosin ja huonolestiset. Ei yhtään samanveroiset kuin nämä! :) Olinkin tiedätkö ihan unohtanut, että nämähän oli muotia myös silloin n. 5v sitten! :D

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.