Not my favorite outfit pics

Aina ei asukuvat onnistu niinkuin toivoisi, ja tämän postauksen kuvat ovat esimerkki siitä. Kuvausfiilis oli tuona hetkenä kadoksissa ja lopetettiinkin touhu melko pian. Laitan nämä kuvat kuitenkin esiin, koska tuntuisi hassulta jättää ne julkaisematta kun ne tosiaan on jo otettu. Kuvat on otettu pari viikkoa sitten kun ilmat olivat vielä lämpimät. Tämän viikon pakkasaamut ovat kyllä olleet melko shokki kun pipot ja villakangastakit on saanut ottaa jo käyttöön. 

Tässä asussa on tänä syksynä ostettu liivi ja pooloneule, jotka molemmat ovat lemppareitani, mutta kumpikaan ei pääse asussa edukseen. Hiukset jätin kerrankin normaalitilaan, niille ei siis ole tehty mitään, vaan tässä on hiukseni luonnollisessa tilassaan. Kaipaisin vinkkejä luonnonkiharan hiuksen korostamiseen, kuinka kiharat näyttäisi kivemmilta eikä niin hirveän pörröisiltä? Voisin kokeilla useammin jättää hiuksen muotoilut tekemättä, jos tämä ei menisi heti niin pörröiseksi ja takkuiseksi :)

Mitä tykkäätte asusta?


Synttäriarvonnan voittajat ovat myös arvottu ja voittajille Nooralle ja Tiinalle on laittettu juuri sähköpostia! Kiitos kovasti kaikille arvontaan osallistuneille, on ihanaa miten nämä vieläkin innostaa teitä. Toivottavasti onnistuun järjestämään arvontoja myös jatkossa! :)

2 kommenttia

  1. Mitkä tuotteet (shampoo&hoitoaine) sä oot kokenu parhaimmiks luonnonkiharoille? Mä oon kokeillu tosi monia, mutta ei niistä mikään oo juurikaan auttanu eikä oikein kampaajatkaan oo osannu antaa vinkkejä. Oon sitten vaan tyytyny tähän kuivakkaan pehkoon :D

    VastaaPoista
  2. Palasin pitkästä aikaa sun blogin pariin ja pakko kommentoida, että minusta näytät tässä upealta! Itselläni on myös luonnonkiharat hiukset, mutta ei ne noin kivoilta näytä laittamatta...

    Kivaa viikkoa!

    T: Olivia

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.