Makuuhuoneen uusi tapetti

Ensimmäinen asia mitä vuosi sitten omaan kotiini ostin oli tapetit. Tapettien seinään saamisessa menikin sitten todella pitkään, siihen nähden kuinka helppo homma tapetoiminen loppupeleissä oli... Tässä postauksessa kerroin olohuoneeseen asennetusta lintutapetista ja nyt oli makuuhuoneen peräseinän vuoro saada pieni ilmeen ehostus.  Pitsimäinen tapetti on Vallilan tuotantoa ja nimeltään Kaleidoskooppi. Tapetti on omaan makuuni ihan täydellinen, se ei pomppaa silmille, mutta toi makuuhuoneeseen niin paljon jotain. Makuuhuoneen fiilis on nyt täysin eri ja olen siihen tosi tyytyväinen. Tapetin myötä makuuhuoneen ilme on kuitenkin kohta jo liian romanttinen omaan makuuni, ja mietinkin yöpöydän valaisimien vaihtoa joihinkin muihin. Johan nuo Pentikin pallolampunjalat ovat yöpöytiä vuosia koristaneetkin. Myös koristetyynyjen vaihtoa mietin, mutta niitä en olen ehtinyt ajatella yhtään sen pidemmälle.

Miltä näyttää teidän silmään? :)4 kommenttia

 1. Tosi kauniilta näyttää. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää!

  Joskus aikoinaan jo kyselin tuolla keittiö-postauksen puolella, että mistä keittiösi välitilan ihana mosaiikkilaatta on peräisin, ja edelleen kaipaisin tuota tietoa? Kiitos jo etukäteen vinkistä! ;)

  Mukavaa syksyä!


  -M-

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo ihana kattovalaisin on ostettu? :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.