Fall & Winter Essentials

Viime viikolla on oikeasti ollut jo kylmä. Aamulla on autoissa saattanut olla ikkunat jäässä ja olen töihin pyöräillessä kaivannut jo paksumpaa takkia ja pipoa. Nyt onkin hyvä alkaa koostamaan sitä vaatekaappia kylmimmän vuodenajan varalle, mikäli jokin kohta siinä on vielä rempallaan.

Itse olen kulkenut kolme viimeistä talvea mustassa Canada Goosen parkassa, enkä voi ylistää takkia liikaa. Lämmin ja laadukas parkatakki onkin mielestäni talven tärkein vaate ja siihen kannattaa panostaa. Mikään ei ole inhottavampaa kuin palelu! Lämpimämmillä keleillä saatan pukea ylleni villakangastakin ja sillä rintamalla minulla onkin tänä syksynä ollut tarvetta päivitykselle. Kaksi vanhaa villakangastakkia ovat kumpikin viisi vuotta vanhoja ja ovat haukkuneet parinkympin ostohintansa jo moneen kertaan. 
Jos päältäni on viimeiset kolme vuotta löytynyt sama takki, niin jaloistani on puolestaan löytynyt samat Uggit kuusi talvea. Viime keväänä nämä Uggini kului jo kirjaimellisesti puhki ja varpaaseen tuli reikä, mikä tietenkin aiheutti surun puseroon. Tänä syksynä hankinkin jo hyvissä ajoin uudet lämpimät talvikengät, joista kirjoitinkin jo täällä. Vielä mietiskelen pitäisikö minun kuitenkin ostaa  myös uudet Uggit, sillä ne todella ovat olleet lempparini monenmonta vuotta... Näiden lämpimien kenkien lisäksi on kaapista hyvä löytyä myös niitä edustuskelpoisempia malleja, ja torstaina esittelinkin perinteisessä ostospostauksessa ostamani uudet nilkkurit. Ylipolvensaappaat ovat myös tänä syksynä suurta huutoa, jotka houkuttelisi nekin...

Minä olen todella pipoihminen. Kun pipon isken ensimmäistä kertaa tälle syksyä päähän, on sitä lähes mahdoton saada siitä irti ennen ensi toukokuun lämpösäteitä. Pipoissa suosin eritoten tupsullisia villapipoja, ne on vaan niin söpöjä! Myös villahuivit ovat yksiä talvipukeutumiseni kulmakiviä, sillä sen lisäksi että ne todella lämmittävät ulkona, voi huivin kietoa myös töissä hartioille lämmittämään.

huivi Wood Wood // pipo Chillouts // hanskat Morgan
pipo Only // huivi Tiger of Sweden
hanskat Veromoda // huivi Opus // hattu Esprit

Oletteko te valmiina talven tuloon? Mikä on teidän talvikauden tärkein hankinta?

(sisältää mainoslinkkejä)

3 kommenttia

 1. Ah, pipot! En voi käsittää ihmisiä, jotka ei käytä pipoja :'D Paleleminen on ihan hirveetä... Oli todella outoa keväällä Koreassa ollessani, ku olin tasan tarkkaan se ainoo tyyppi kellä pipo oli. Korealaiset vaan ei yksinkertasesti käytä pipoja ees pakkasella, ellei se oo tyyliseikka. Lapasia niillä ei oo pipojenkaan vertaa..

  Hitsi että alko muuten himottaa noi Timberlandin kuvassa olevat kengät nyt!

  VastaaPoista
 2. Hei, tämä nyt ei liity kyseiseen postaukseen, mutta mahdatko tietää onko Rovaniemellä jotain tanssikenkiä myyvää liikettä? En ole siellä koskaan käynyt, mutta olisi kiva tietää etukäteen jos päätän tehdä sinne reissun :D

  VastaaPoista
 3. Kaulahuivi! Tilasin uuden mustan Canadan tällä viikolla ja nyt odottelen vain sen saapumista...! :)


  Loujii

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.