Céline Mini Belt Bag

Ei ole kulunut kauaakaan siitä kun ihastelin blogin puolella Célinen Mini Belt Bagia. Ja nyt se on tuossa, sängylläni. Pari vanhaa laukkuani siirtyi taas syksyllä uusiin koteihin ja tämä muutti tilalle. 

Uuden laukkuni sävy on täydellinen viileä beige nimeltään Light Taupe. Nyt muutaman viikon laukkua käytettyäni olen ollut siihen todella tyytyväinen. Pidempi hihna oli itselleni ehdoton vaatimus, sillä pyöräillessäni se helpottaa laukun kantamista. Kuitenkin laukkua voi halutessaan kantaa myös kädessä lyhyemmästä hihnasta. Ulkonäöltään laukku on mielestäni juuri sopivan yksinkertainen olematta kuitenkaan yhtään tylsä. Laukku myös sopii asuun kuin asuun ja pian onkin jo luvassa ensimmäiset asukuvat laukun kanssa. 

Tällä hetkellä minulla onkin vain neljä laukkua, kun niitä joskus on ollut lähes kymmenen. Mutta tällä hetkellä olen tyytyväisempi laukkuihini kuin koskaan. Kaikilla laukuilla on selkeä käyttötarkoitus ja jokainen oikeasti pääsee käyttöön. Vielä olisi sen ison mustan laukun paikka täytettävä ja sen jälkeen kokoelmassani oli kaikki mitä tarvitsen. Sen jälkeiset laukkuostot olisivat sitten ihan vain hupiostoja. Koska niitä nyt aina tarpeeseen ostettaisiin? ;)

Mitä tykkäätte? :)

28 kommenttia

 1. Aivan mielettömän upea, väriä myöten! *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
 2. Oi, sä sait tän!! :) Tämä on kyllä ihana laukku ja ihana väri <3 Ainoa ongelma itselläni on tämän säilytys, sillä jos säilytän laukkua pussissa, niin nuo "nauhat" taipuessaan sojottavat minne sattuvat :D Pitäisi siis säilyttää niin, että ne pääsisivät laskeutumaan nätisti, mutta eipä tuo nyt mahdoton ongelma ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain!!! Kiitos sinulle vinkeitäs! ;) <3 Mun pitäis edelleenkin opetella tuota säilytystä, kun säilytän laukkuja edelleen ihan miten sattuu...

   Poista
 3. Paljonkos laukulla on hintaa?

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus (täällä kuolaa suupielistä samalla pyyhkien). Väri on ihan täydellinen. Voisitko tehdä postauksen, että mitä laukkuun mahtuu, koska tää pääs laukkulistalleni kyllä yhdeksi vaihtoehdoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä väristä, se on ihan nappi! Laitan postaustoiveen korvan taakse! Tähän kyllä mahtuu tosi hyvin, sillä ei nimensä mukaan todellakaan ole mikään mini! :D

   Poista
 5. Oi oi, tosi ihana! Tykkään tästä juuri sen simppeliyden vuoksi, koska se ei kuitenkaan ole tylsä. Emmin mustaa olen jo päässyt ihastelemaan, mutta myös tämä sävy on todella kaunis, kun on tuommoinen kylmemmän sävyinen beige. Innolla siis odottelen asukuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Janica! Oon niin samaa mieltä, laukku on simppeli muttei tylsä! :) Mietin laukkua myös mustana, mutta haluan ehdottomasti Antigonan mustana niin värivalinta oli sillä selvä :)

   Poista
 6. ihan ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi ja vaikuttaa tosi kivalta! :) heti pisti silmään tuo banneri, miten oot tehny ton harmaan "laatikon" josta kuitenkin näkyy tuo kuva läpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten kiva kuulla että tykkäät, tervetuloa! :) Bannerin olen tehnyt Picmonkey.com osoitteessa :)

   Poista
 7. Voi miten ihanan värinen laukku :) Miten hoidat tuollaisia vaaleita laukkuja? Itselläni on harkinnassa pitkän työputken jälkeen vuodenvaihteessa palkita itseni jollakin hieman laadukkaammalla laukulla, mutta väri mietityttää... Yleensä kaikki asusteeni ovat tummia koska käytännöllisyys, mutta viime aikoina olen huomannut että ollessani näin vaalea pitäisi ehkä ostaa vaaleampia asusteita. Hirvittää vaan, että joutuuko niitä koko ajan pyyhkimään jos esim. farkuista tarttuu laukkuun väriä tai kuraa lentää laukulle... :D

  Ja laukuista sitten ihan muihin aiheisiin. Opiskelen tällä hetkellä samaa alaa kuin sinä (muistaakseni luit ktm-tutkinnon pääaineena kansantaloustiede?) ja olen kandivaiheen loppuvaiheilla, ja olen opiskelujen alusta pohtinut että pitäisikö vaihtaa pääainetta. Pidän kansiksesta, mutta ekonomistina ja pankkialalla en todennäköisesti (never say never mutta tällä hetkellä tuntuu siltä) halua työskennellä. Siksi harkitsenkin pääaineen vaihtamista laskentatoimeen, josta olenkin tehnyt nyt laajat sivuaineopinnot. Muistelen, että sinä teet nykyisiä työtehtäviä vähän pääaineesi ulkopuolelta, niin ajattelin lähestyä sinuakin aiheesta. Koitko maisterivaiheen taloustieteen opinnot turhan työläiksi, ja onko niistä ollut paljon hyötyä nyt kun olet työelämään siirtynyt? Matematiikka ei nyt sinällään hirvitä, lähinnä mietin että kannattaako käyttää kaikkia voimavaroja niin vaativan aineen opiskeluun jos en kuitenkaan varsinaiseen taloustieteilijän työtehtäviin haluaisikaan. Toisaalta taas ajattelen, että haastava pääaine auttaa erottautumaan ja muita aineita on helppo lukea tutkinnon suorittamisen jälkeenkin vähän itsenäisemmin... Mutta juu, vastaile jos jaksat omia ajatuksiasi, voin lähestyä myös sähköpostitse sinua myöhemmin jos haluat jutella aiheesta lisää. Kiitos jo paljon etukäteen, ja pahoittelut mammuttikommentin jättämisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miups! Suihkutin laukkuun kyllästyssuoja, mutta itseäkin hieman hirvittää pysyykö laukku kuin pitkään vaaleana! :) Ainakin toistaiseksi on pysynyt, vaikka olen käyttänyt laukkua mustan takin kanssa yms.

   Joo, KTM tutkinnon suoritin ja kansantalous pääaineena. Mielestäni pääaineella ei työllistymisen kannalta ole hirveästi merkitystä, ja jos sinulla on laskentatoimen sivuaine laajana, niin se mielestäni kyllä riittää mikäli haluaa laskentatoimen töihin työllistyä. Ainakin itselläni riitti, teen siis controlling tyyppisiä hommia, suomen kielisellä tittelillä vain :)

   Mutta mitä kansiksen syventäviin opintoihin tulee, niin ihan hirveästi en niistä saanut mitään irti, mikä johtunee toki siitä että jouduin opinnot käymään töiden ohella vähän vasemmalla kädellä hutaisten... Matikkapää kehittyi kyllä, niin laskupää kuin ajattelukyky, ja siitä on ehdottomasti etua laskentatoimen hommissa. Itsekään en usko työskenteleväni koskaan kansiksen hommissa, mutta laskennan osaamisesta on hyötyä ihan taatusti jokaisessa tehtävässä :) Laita toki sähköpostia, jos haluat jutella aiheesta lisää!

   Poista
  2. Célinen laukkuja ei tulisi suojata mitenkään, niissä on jo suojat itsessään :) MInua on liikkeessä ehdottomasti kielletty laittamasta mitään suojaa!!! Onneksi laukulle ei käynyt mitään, kun suojan suhkutit, mutta jatkossa tiedoksi :)

   Poista
  3. Aijaa minä tuota kovasti googlailin ja jostain luin että Celinen laukkujakin oli moni suojannut Collinil suihkeella, sekä grained että smooth leatheria!:)

   Poista
  4. Ihmettelen vähän, jos ammattitaitoinen Célinen myyjä sen nimenomaan kieltää :D Kysyin asiaa jo silloin kun ostin vaalean Mini Luggagen ja ehdottomasti kiellettiin suojaamasta vaikka oli vaalea laukku kyseessä! Itse uskon ainakin myyjää enemmän, kun mitä netistä luen :)

   Poista
  5. Luin kyllä myös että myyjät suositellut joihinkin laukkuihin, ettei tarvi suojata, mutta koska luin useammalta keskustelupalstalta ja blogista ihmisten suojanneen laukun eikä laukuille ollut käynyt mitään niin uskalsin kyllä hyvin suojata myös omani :) Itsestä tuo grained nahka tuntui sen verran huokoiselta, että halusin kyllä suihketta varmuudelta käyttää.

   Poista
  6. Mina en ikimaailmassa kehoittaisi suihkuttamaan Celineihin yhtaan suojauksia, enka usko myyjien suosittaneen sen vertaa. Kysy ensi kerralla liikkeesta ohjeet laukun huoltoon :)

   Poista
  7. No en näe tässä mitään ongelmaa kun laukulle ei mitään tapahtunut ja moni muukin oli suojaa suihkuttanut hyvällä menestyksellä? :) Esim. LV:n vachettaa ei liikkeessä suositella hoidettavan tai suojaavan millään, mutta itse olen käyttäny niihin nahkarasvaa ja nahanpuhdistusaineita. Kyllä näiden kanssa voi mielestäni ihan maalaisjärkeäkin käyttää ja toki nahasta riippuen harkitsisin tapauskohtaisesti :)

   Poista
  8. Juu ei millään pahalla, ei ollut tarkoitus olla mitenkään ilkeä, mutta hirvitti lukea suojauksesta. En olisi uskaltanut edes koittaa tämän hintaluokan laukkuun, mutta pääasia ettei laukulle käynyt kuinkaan:)

   Poista
 8. Moikka! Hei mulla olis pari kysymystä tästä belt bagista! Joulukuussa olis tarkotus tällänen hankkia, mutta kun en asu helsingissä niin en pääse "sovittelemaan" etukäteen oikein, mutta pari tällästä päätöstä määrittävää kysymystä olis!

  Kysyisin sitä, että mahtuukohan tähän olkahihnalliseen kokoon macbook air 13'? Kuvista on niin hankala sanoo! Googlailin jotain mittoja joiden mukaan just ja just mahtuis, mutta en ihan suoraan luottaisi pelkkiin numeroihin, kun onhan silläkin merkitystä miten se sinne sisälle istuu:)

  Ja sit kysyisin toiseks sitä jos satut tietämään, että onko tässä tuo lyhyt hihna yhtä pitkä kuin siinä olkahihnattomassa? Kun jokun joka osti sen koon missä sitä pitkää hihnaa ei tuu, kertoi että tuo kantokahva on tarpeeksi pitkä että voi pitää olalla siitä. Ja mietin että voiko tätäkin sitten kantaa niin!

  Oo ja sit sellanen kysymys, että ovatko saman hintaisia? Celinen sivuilla on vaan se, missä ei ole olkahihnaa (tai sen vaan oon bongannu)

  Kiitos kauheesti jos jaksat vastata! Siitä olis hirmusesti apua:)

  VastaaPoista
 9. Hei mistä laukun ostit😀? Kiitos!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.