Alennuskoodi Daniel Wellingtonille

Ranteessani ei vuoteen ole nähty kelloa. Ei oikastaan yli vuoteen, sillä viime vuoden kesäloman jälkeen ovat kellot jääneet laatikkoon. Kyllästyin raskaisiin metallikelloihin ja olenkin etsiskelly tilalle uutta. Korvaajan halusin olevan kevyt, kellotaulun ohut mutta iso ja rannekkeen tyylikkään nahkainen. Yllättävän vaikea rasti!

Kellottomuuteni päättyi vihdoin viime viikolla, kun sain yhteistyön merkeissä valita Daniel Wellingtonin valikoimista itselleni mieluisimman kellon. Ostin viime jouluna poikaystävälleni lahjaksi merkin kellon ja hän on ollut kelloon todella tyytyväinen, joten yhteistyöhön lähteminen oli helppo päätös. Kelloon saa ostettua muutamalla kympillä vaihtorannekkeita ja kesäksi tilasinkin poikaystävälleni rennon kangasrannekkeen nahkaisen tilalle. Ranneketta vaihtamalla saa vähän niinkuin uuden kellon kokonaan! Poikaystäväni kelloa kokeiltuani, päädyin valitsemaan itselleni tismalleen saman Classic Sheffield mallin kuin hänellä, eri värisellä rannekkeella vain. Vaikka valitsemani kello on miesten valikoimasta, ei se ole omaan makuuni ollenkaan liian iso kapeahkoon ranteeseeni, mutta minä tykkäänkin isoista kellotauluista. Toisaalta yksi entinen kelloni oli kellotaulultaan  jopa tätä isompi.

Sain teille lukijoille jaettavaksi alennuskoodin, ja koodilla lindsaysdiaries saatkin 15. marraskuuta asti -15% alennuksen Daniel Wellingtonin kelloista ja rannekkeista heidän verkkokaupastaan osoitteessa www.danielwellington.com. Olisiko kenties aika aloittaa joululahjojen osto ja tilata mielitietylle tyylikäs kello lahjapakettiin? ;)


Kello saatu yhteistyössä Daniel Wellingtonilta.

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.