2 x Uudet silmälasit

Minulla on ollut jo pidempään aikomus hankkia uudet silmälasit, sillä vanhani ovat nyt kolme vuotta vanhat. Käytän silmälaseja lähes päivittäin, joten kaipasin jo vaihtelua vaikka entisetkin oli yhä ihan mieluisat. Itselleni silmälasit ovat kuin asuste. Tykkään näyttävistä ja melko isoista silmälaseista, sellaisista jotka kunnolla huomaa. Viime kuussa päätin vihdoin laittaa tuumasta toimeen ja astelin Silmäasemalle kahdet yhden hinnalla tarjouksen koukuttamana. Löysin heti valikoimista toiset mieluisat lasit, kuvien mustan Marimekon Pirkko-mallin. Marimerkon kehykset oli juuri julkaistu, ja valikoimassa olikin monta itseäni miellyttävää mallia. Enkä tokikaan pannut pahakseni, että kehykset olivat juuri Marimekon ja suomalaista designia. Toista mallia jouduin hakemaan hieman pidempään ja lopulta päädyinkin tilaamaan toiset kehykset suoraan maahantuojalta. Olin kokeillut alkuvuodesta erästä Ray-Banin mallia, joka jo silloin jäi mieleen, mutta nyt mallia ei enää ollut saatavilla. Silmäasemalta kuitenkin kerrottiin, että jos löydän mallin numeron netistä, voivat he tilata ne maahantuojalta. Googlailinkin itseni Ray-Banin sivuille ja löysin valikoimasta juuri haluamani mallin ja vielä paljon kivemmassa värissä kuin se aikaisemmin kokeilemani! 

Olen todella tyytyväinen molempiin uusiin laseihini. Ne ovat keskenään hyvin erilaiset, mutta kumpikin malli sopii minulle omasta mielestäni ihan kivasti. Kallista touhuahan tämä lasien uusiminen on, mutta miksipä näihin ei panostaisi kerran kolmessa vuodessa, lasit kun tosiaan keikkuvat nenälläni lähes päivittäin. 

Mitä sanotte kehysvalinnoistani? Kummista tykkäät enemmän? :)

10 kommenttia

 1. Molemmat lasit passaa sulle tosi hyvin! Itse ihastuin enemmän noihin Ray-Banin kehyksiin, sillä kokeilin vastaavan mallisia itsekin kesällä uusia laseja metsästäessäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eve! Nuo Ray-Banit onkin kivan erikoiset, ei tule ihan jokaisella vastaankaan! :)

   Poista
 2. Tosi upeita molemmat ja sopivat sulle! Aivan ihanat etenkin nuo Ray-Banit! Sinulla on samantyyppinen silmälasimaku kuin itselläni. Käytän myös joka päivä laseja, ja keväällä ostin pitkien testailujen jälkeen uudet Tampereen Keopsista. Käytän kuitenkin edelleen vanhoja, kolmisen vuotta vanhoja lasejani urheillessa ja arjen tohinoissa (kokkailut yms), jotta uusien linssit pysyisivät pitkään hyvinä. En ole koskaan oikein lämmennyt piilareille, vaikka ne varmasti olisivatkin urheillessa kätevämmät.. Lasien hankinta on tosiaan harmillisen kallista, mutta mielestäni kolmen vuoden välein uusiminen on aivan ok, kun lasit ovat käytössä joka päivä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Minäkin ajattelin pitää vanhat lasini käytössä urheilussa, ettei uudet lasit heti kulu! Minä käytän piilareita lähinnä kesäisin, jotenkin niiden kanssa värkkääminen on tympeää, enkä edes näe tarpeeksi hyvin niillä!

   Poista
 3. Oooh noi Marimekon lasit on niin tehty sulle! :)

  VastaaPoista
 4. Vitsi noi Raybanit on ihanat! Voisin itselekin kuvitella! :) Viimeisen vuoden oon aikonut mennä uusimaan rillit, mutten oo saanut aikaseksi :-D Jospa tästä inspiroituisin liikkeeseen asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! :) Joo minullakin kesti tässä hommassa yllättävän kauan, mutta onneksi viimein sain sen tehtyä! Uudet lasit ovat piristäneet kyllä kovasti!

   Poista
 5. Moi! Minkäslaiset vahvuudet sulla on linsseissäsi ? Olen itsekin ajatellut tuollaisia metallikehyksisiä, mutta mietin miltä se näyttää jos on kovin kovat vahvuudet ja linssihän tulee paksuuden puolesta 'yli' kehyksistä sivusta katsottaessa. Itselläni on -3,25 huonommassa silmässä, joten paksuutta linssiltä löytyy vaikka olisivatkin ohennetut. Kiitos etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
 6. Hienot lasit molemmat, mutta lookin pilaa noi sabluunalla tehdyt pellekulmakarvat

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.