WKND

Viime viikonloppu meni kuvan mukaisissa tunnelmissa mökkeillessä. Voi kuinka rakastankaan takkatulta! Unelmani olisi, että kodissani olisi joskus oma takka, jossa voisi syyspimeällä poltella puita ja nauttia takkatulen loimusta. En ole koskaan ollut mitään super suuri kynttilöiden fani, vaikka toki niitä silloin tällöin polttelenkin, mutta takkatuli... Sitä minä rakastan!

Nyt viikonloppu menee ihan vain Oulussa, ainoana suunnitelmana nukkua aamuisin pitkään. Mutta täytyy kyllä myöntää, että mökillä nukkuminenkin on jotenkin ihan erilaista. Rauhallisempaa,  ehkä jollain tapaa syvempääkin? Mökillä saan lähes poikkeuksetta nukuttua parhaimmat yöunet. Kotona jos herään aamulla edes hetkeksi, alkaa mielessä pyöriä tekemättömät asiat ja uni saattaa kaikota turhan aikaisin. Pitäisi osata kotonakin rentoutua niin hyvin. Toki mökillä ei myöskään ole mitään ylimääräisiä ulkopuolisi häiriötekijöitä, kuten autojen ääniä tai muuta. 

Blogillani on ensi viikolla ihan juhlapäivä, nimittäin viisivuotis synttärit! Juhlan kunniaksi minulla on teille luvassa kiva pieni arvonta, joten pysykäähän siis kuulolla! :)

Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia

 1. Heippa, olen ihaillut laukkukokoelmaasi jo pidemmän aikaa :) Saanko kysyä missä olet myynyt laukkuja, jossain tietyssä paikassa vai ihan tutuille vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen myynyt laukkuja Facebookin eri palstoilla :) Olen laittanut laukusta ihan oman ilmoituksen tai tarjonnut sellaiselle henkilölle jonka olen lukenut etsivän minulta löytyvää laukkua. Laukkukokoelmani on tällä hetkellä kovin pieni! :D

   Poista
 2. Ihana kuva! Jotenkin niin rauhoittava ja tunnelmallinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin, tuo fiilis takkatulen eessä oli juuri sitä, rauhallinen ja tunnelmallinen :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.