Wish outfit

Kylmä. Se on ollut tämän viikon sana. Ulkona on kylmä, töissä on kylmä, kotona on kylmä. Kotini lämmitys ei ole vielä ilmeisestikään tajunnut, että lämpötilat ovat laskeneet, sillä eilisen makoilin tiiviisti viltin alla koska palelee. Kylmyys on saanut minut haaveilemaan kaikesta lämpimästä. Ulkomaanmatkasta, pooloneuleista, villahuiveista ja talvitakeista. 
villakangatakki Only // huivi Becksöndergaar // hattu mint&berry
laukku Givenchy // farkut GAP // pooloneule Sisley // nilkkurit Vagabond 

Kokosin kollaasiin tämän hetken toiveasun, joka täyttäisi kaikki villeimmätkin haaveeni. Tuohon Onlyn villakangastakkiin ihastuin aivan päätä pahkaa! Kuinka kaunis malli ja väritys? Täydellinen! Pooloneuleet ovat syksy kuumimpia hittejä, mikä käy hyvin tälle vilukissalle. Olenkin siis itsekin mennyt hurahtamaan tähän muotiin, tosin vasta yhden neuleen verran, mutta en voi luvata sen jäävän ainokaiseksi! Kollaasissa vilkkuvat nilkkurit ovat sen sijaan keikkuneet ostoslistalla jo siitä saakka kun ne ensimmäistä kertaa heinäkuussa näin, ja nämä teräväkärkiset kaunottaret on tänä syksynä vielä saatava!

Pukisitko sinä tätä asua yllesi?

(linkit mainoslinkkejä)


Follow my blog with Bloglovin

4 kommenttia

 1. Hei, aivan ihana kollaasi ja tuo takki aivan ihana.Itse olen katsellut noita kenkiä jo pariin otteeseen ja vaihtoehtona myös ruskea väri ja siinä onkin ongelma, kun en oikein tiedä kumpi väri.... ruskea ehkä tulee vahvempana esille.... mitä mieltä olet, olisiko se hyvä valinta... toki riippuu muusta asukokonaisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla itsellä löytyy "chelsea bootsit" konjakinruskeina ja ne on olleet kahden vuoden ajan todella kovassa käytössä! Täältä tulee siis peukku kummallekin värille, kannattaa miettiä omalla kohdalla kumpi väri on itselle se mieluisampi. Onko sinulla esimerkiksi suurin osa laukuista ruskeita? Tällöin valitstisin ruskeat. Itse en toki ole niin tiukkis, että ruskean laukun kanssa tulee olla ruskeat kengät :) Ruskea on mustan lailla lähes kaikkeen sopiva väri, joten kumman värin valitsetkin, niin hyvän valinnan varmasti teet!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Nyt olen sitten uusien, ruskeiden nilkkureiden omistaja. Mukaan lähti myös mustat, pienellä viilukorolla olevat nilkkurit, olivat vielä ainoat minun kokoa olevat kengät.Tuota teräväkärkistä mustaa oli jäljellä vain pieniä kokoja Pukumiehessä. Jahkailin siinä jonkin aikaa ja kyllä se tuntuma mitä hain, oli pettämätön ja todella tyytyväinen ostoksiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kun löysit useammat hyvät kengät! Pukumiehessä on kyllä hyvä kenkävalikoima ja itsekin käyn siellä usein etsimässä kenkiä ja yhdet talvikengät sieltä jo ostinkin :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.