#TBT AUGUST

TBT postaussarja jatkuu nyt elokuisten asujen osalta. Sarjan ensimmäinen postaus luettavissa täällä. Asut ovat keskenään hyvin erilaisia ja myös vaatetuksen määrä poikkeaa, joten elokuun lämpötilat ovat todennäköisesti vaihdelleen vuosien välillä. Tänä vuonna elokuussa on nähty vain kesäisiä asuja, kun taas 2012 on elokuussa saanut olla jo paksumpi takki yllä. Tämän postauksen asuista ei mikään ole ollut lempparini, joten elokuut eivät selkeästi ole olleet asupostausten kulta-aikaa. 

Mitäs sanotte näistä asuista?


2014. Viime vuotinen rento asu menettelee edelleen ja asun kaikki osaset löytyvät yhä edelleen kaapistani. Laukkua lukuunottamatta! Laukun, josta vannoin etten koskaan luovu, menin pari viikkoa sitten vaihtamaan toiseen malliin. Asusta vaihtaisin tennarit varmaankin valkoisiin tai muihin yksivärisiin.


2013. Myös kaikki palaset tässä asussa löytyy yhä eikä asussa oikeastaan sen kummemmin mitään vikaa ole, vaan voisin pukea sen uudestaan ylleni. Peplum-helmat miellyttävä itseäni edelleen myös parin vuoden jälkeen.


2012. Tässä asussa huomioni kiinnittyy välittömästi noihin liian vaaleisiin hiuksiin ja liian vaaleisiin silmälaseihin. Muistan kuinka nuo lasit oli lempparini pitkään, mutta enää en laittaisi niitä nenälleni. Niin pliisut! Myös tästä asusta kaikki osat laukkua lukuunottamatta on yhä tallessa, mutta tänä päivänä tästä asusta vaihtaisin ballerinat ehdottomasti johonkin muuhun.


2011. Ai kamala... Jos edellisessä asussa oli tukka liian vaalea, niin tässä asussa se on liian jotain hirveää. Blondausvaihe oli vielä kesken ja silloinhan tukka näyttää luonnollisesti oranssilta. Myös kuvausympäristö on sellainen missä en tänäpäivänä enää kuvia ottaisi, mutta tuohon aikaan ei taustalla ollut niin merkitystä. Enkä kyllä tänä päivänäkään jaksa taustoja ihan liikaa miettiä. Asun elementit on sinänsä ihan ok, tosin mitään näistä ei enää kaapistani löydy.


Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram

6 kommenttia

 1. Moikka! Näin laukkufriikkinä pakko kysyä, et mihin malliin neverfullin vaihdoit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Delightfuliin :) Malliin joka minulla jo aiemminkin oli, ja jonka myyntiä olen katunut :D

   Poista
 2. Hei, ihan mielenkiinnosta kysyn että minne olet "hävittänyt" vanhat vaatteesi kengät ja ei-merkkilaukut? Myytkö kirpparilla, lahjoitatko kavereille/hyväntekeväisyyteen vai nakkaatko vain roskiin?

  VastaaPoista
 3. Hauska juttu kun tuo "vanhin" asu on ns. tätimäisin, Voi siis sanoa, että olet vain nuortunut! Minusta tuo peplum-asu sopii sinulle tosi hyvin. Vartalosi näyttää siinä tosi hyvältä, ehkä olet siinä muutoinkin "timmeimmässä" kunnossa. Kasvoiltasi et ole juurikaan muuttunut ja mielestäni kaikki hiusmallit väreinenn päivineen ovat kivoja. Nämä ovat kyllä mukavia katseltavia tällaiset postaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuona ensimmäisen kuvan kesänä olin pankissa töissä, joten asut oli päivittäin hyvinkin formaaleja :) Minustakin peplum sopii minulle hyvin, juuri siksi että se luo illuusion kapeammasta vyötäröstä, sillä todellisuudessa olin esim. viime kesänä hoikempi mitä 2013, vaikka näitä kuvia verratessa ei heti uskoisi :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.