Tämän hetken kosmetiikkalempparit

En ole mikään taitava meikkitaikuri ja olen kohtuu laiska opettelemaan hifistelykikkoja meikkaamisen saralla. Supersuosittu contouring meikki menee minulta aivan yli hilseen, ja jos sellaista yrittäisin näyttäisin aivan taatusti hovinarrilta. Silti rakastan uusien meikkien katselua ja tykkään kokeilla uusia "perusmeikkejä", kuten meikkivoiteita, aurinkopuutereita ja ripsivärejä. Lisäksi olen aivan hulluna huulipuniin ja niitä olisin ostelemassa koko ajan, ellei järki sanoisi että kyllä niitä laatikosta löytyy jo ihan tarpeeksi. Myös kauniit luomiväripaletit ja huulikiillot saavat tämän tytön ihastelemaan huokaillen.

Aamulla töihin meikkaaminen vie minulta muutaman minuutin, sillä en arkisin jaksa nähdä liikaa vaivaa ja haluan pitää meikkini luonnollisena. Arkimeikkiini kuuluu meikkivoide, aurinkopuuteri, korostuspuuteri, kulmakynä ja ripsiväri ja jos oikein ranttaliksi pistän saatan luomilleni sipaista vaaleaa ja luonnollista luomiväriä. Nykyään laitan kuitenkin lähes aina huulilleni huulipunaa, sillä huulipunalla saa kasvoille helposti erilaisen ilmeen ja viimeistellyn vaikutelman. Koska silmämeikkini ei ole vahva ja silmälasit vielä "syövät" meikkiä entisestään, huulipuna antaa meikilleni kiva pienen lisän. Kesällä lemppareitani oli vaaleat nudet ja kunnon pinkit huulipunat, mutta nyt syksyn tullen olen kaivannut huulipunavalikoimaani kunnon tummanpunaista huulipunaa. Aiemmin olen mieltänyt tummat punat itselleni liian koviksi, mutta nyt haluaisin ehdottomasti testata jotain kunnon burgundyn väristä punaa. Olisiko teillä antaa vinkkejä hyvistä viininpunaisista punista?


Kaivoin meikkipussistani esille menneen kesän ja tämän hetken lempparit. Osa on vanhoja vuosia kestäneitä suosikkeja ja osa taas uudempia tuttavuuksia. 

Lumene Longwear Blur Foundation meikkivoide
Ecotools meikkivoidesivellin
Sephora Bronzer Powder aurinkopuuteri
Yves Rocher kulmakynä 2. Cendré
Kanebo Sensai 38°C ripsiväri
Make Up Store huulipuna Trip
Dior Rouge huulipuna 761 Courtisane
Yves Rocher Organic huulivoide

Lumenen kohtuu uutta Blur meikkivoidetta hehkutettiin keväällä kovasti ja itsekin tartuin kesällä puteliin kun ihoni oli talven jäljiltä saanut kosteutensa takaisin. Tykästyn meikkivoiteeseen kovin, koska sillä sai piiloon ihon punoituksen ja epäpuhtaudet, joita tuppaa nykyään oleman enemmän kuin teini-iässä koskaan. Meikkipohjasta ei kuitenkaan tule tunkkainen tai pakkelimainen, ja luonnollisuudesta tuleekin iso plussa. Kesän ikisuosikkeja on myös Kanebon 38°C ripsiväri, joka ei varise tai valu kuumalla ilmalla tai vesisateella, mutta on kuitenkin helppo irroittaa pelkällä lämpimällä vedellä. Todellinen meikkipussini aarre on Yves Rocherin kulmakynä, joka on majaillut meikkipussissani jo useamman vuoden. En voi sietää punaiseen taittavia ruskeita sävyjä ja tämän kynän sävy onkin ihan täydellisen harmahtavan ruskea ja sillä saa niin vaaleat kuin tummatkin kulmat piirrettyä. Itse lähinnä täytän kulmiani, sillä kulmakarvojeni yksittäiset karvat ovat todella ohuita eikä niistä saa värjäämälläkään tarpeeksi tummia. Myös lemppari huulirasvani on niin ikään Yves Rocherilta ja sen hunajainen koostumus sulautuu ihoon ihanasti ja kosteuttaa huulia kunnolla. Tästä en luovu! 

Ilmojen viiletessä on ihoni alkanut näyttää taas kuivumisen merkkejä ja etenkin punoittava nenäni osaa olla oikea murheenkryyni! Meikki meinaa hilseillä kesken päivän pois, eikä meikki työpäivän jälkeen siltä osin näytä kovinkaan kauniilta. Olisiko kenelläkään vinkkejä ongelmanenän (heh) hoitoon? :D

Löytyykö sinun meikkipussista samoja lemppareita?

(linkit mainoslinkkejä)

1 kommentti

  1. Tom Ford Cherry Lush on mulla to go "punaiset huulet" päivinä.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.