Summer via Instagram

Syyskuu, miksi tulit niin nopeaa? Viimeisen neljä kuukautta on menneet todella nopeaa. Kuinka siitä voi olla jo neljä kuukautta, kun olimme lomalla Turkissa? Vaikka säät eivät tänä kesänä olleetkaan sellaiset mitä toivoi, oli kesä silti aivan loistava, tapahtumarikas ja ikimuistoisia juttuja täynnä. Osa näistä kesän parhaista hetkistä on tallentunut Instagramiini, jota on saanut haikein mielin, mutta hymyssä suin selata taaksepäin. Instagramiin päivittelen hetkiä elämästäni, joita ei tänne blogin puolelle monestikaan tule laitettua ja lisäksi pyrin myös ilmoittamaan uusista postauksista. Joko sinä seuraat minua Instagramissa?

@lindakaup

1. Yksi tämän kesän suurimmista jutuista oli tietenkin kuuden vuoden kestäneen yliopistouran päättäminen ja valmistuminen kesäkuun alussa. / 2.-4. Valmistujaisiani juhlistettiin kesäkuun puolessa välissä meidän mökillä parhaalla porukalla. Parempia valmistujaisjuhlia en olisi voinut toivoa.


5.-8. Heinäkuinen kesälomani starttasi rytisten välittömästi matkalla Pariisiin. Pariisi oli ihastuttava, kaunis ja kaikkea sitä mitä ennakkoon odotin. Ylikin. Kaupunki vei sydämeni heti ensi kerrasta, enkä usko että vierailu jäi viimeiseksi tässä kaupungissa.

9. Kesälomaan kuului myös rentouttava reissu mökille, jossa yöunet kestivät helposti kellon ympäri. / 10. Maakuntamatkalla löysimme sattumalta upean Saarijärven, jonka rannalla nautimme iltapäiväkahvit ja ihastelimme maisemia. / 11. Maakuntamatkan viimeinen kohde oli Kalajoen hiekkasärkät. / 12. Tampereella yövyimme Sokos Hotel Ilveksessä, ja huoneestamme oli upeat näkymät!


13. Kesä tietenkin ollut täynnä herkuttelua! Mansikka-raparperimarenkipiirakan leivoin työpaikalle työkavereita ilostuttamaan. / 14. Banoffeeta tarjoilin ihanille ystävilleni Oulussa, joiden kanssa juhlistimme vielä kerran valmistumistani. / 15. Näin jälkikäteen ajateltuna mansikoita tuli syötyä taas ihan liian vähän ja näistä kotimaisista herkuista olisi pitänyt nauttia enemmän! Siitäkin huolimatta, että olen niille hieman allerginen. / 16. Maakuntamatkamme starttasi hakemalla matkaeväiksi donitsit Arnoldista. Oma valintani oli kinuskisydän ;)  


17.-18. Poikaystäväni valmistujaisia juhlittiin heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Sokos Hotel Arinan sviitissä. / 19. Oulun Höyhtyältä löytyvässä Minettijäätelössä tuli kesän aikana muutaman kerran vierailtua. Onneksi paikkaan on hieman matkaa, muuten olisi sielläkin tullut käytyä turhan usein ;) / 20. Mangon mokkanahkatakki on ollut ehdottomasti tämän kesän käytetyimpiä vaatteita ja ihastukseni slip-on tennareihin sen kun syvenee!

21. Poikaystävän ollessa poissa kotoa, käytän tilaisuuden hyväksi ja teen ruokaa jota hän ei voi sietää: vuohenjuustosalaattia! Alan olla vuohenjuuston paistossa jo melko mestari ;) // 22. Voitin Pauligin Paulan Instagram kisassa maailman kauneimman kahvimukin! / 23. Kesällä lemppareitani on myös ilmavat ja keveät housut, ja mitä mainitsinkaan rakkaudesta slip-oneihin? ;) / 24. Kesällä olen saanut myös usein tulla töistä valmiiseen pöytään syömään. Kyllä valmis lohisoppa on sitä todellista arjen romantiikkaa!

25. Vasta tänä kesänä olen löytänyt avokadon oikein tosissaan ja siitä itseasiassa tulossa ihan omaa postausta parin reseptin kera! / 26. Kesän uutuuslaji oli ehdottomasti frisbeegolf ja heittojen välissä on hyvä hieman jumppaillakin! / 27. Ette uskokaan kuinka iloiseksi siilin näkeminen kipissämässä pyörätien yli voi ihmisen tehdä! Pyörä jäi tiensyrjään kenoon kun syöksyin siilin perään ikuistamaan söpöliinin kameralle. / 28. Kesä päättyi huikeaan viikonloppuun ystäväpariskunnan kanssa meidän mökillä, mukana tietenkin rakas Onnis :)


Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram

4 kommenttia

 1. Miten kauan olet harrastanut aikuisvoimistelua ja millaisia tuloksia on tullut? :) Oletko oppinut noita temppuja vasta nyt vai aiemmissa harrastuksissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisvoimistelun aloitin vasta tänä syksynä, mutta olen harrastellut nuorempana telinevoimistelua ja cheerleadingiä, joten käsilläseisontaa olen harjoitellut aiemminkin :) Aikuisten telinevoimistelun voi alottaa sopivassa ryhmässä ihan nollatasolta, jos vain kiinnostusta riittää! :)

   Poista
 2. En tiennyt, että sinulla on poikaystävä tätä nykyä :) mistä saakka olette olleet yhdessä ja asutteko yhdessä? :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.