Snapchat

Tänä päivänä facebookataan, twiittaillaan, instagrammaillaan, mitä näitä nyt oli. Ja nyt vielä snäppäillään. Snapchat on nykyään se paikka, mihin laitetaan ne kaikista arkisimmat otokset ja hetket elämästä, Instagram-tilien muututtua täydellisyyttä hipoviksi ja viimeiseen asti viilatuiksi portfolioiksi. Nykyään Instagramissa mietitään voiko kuvan julkaista, koska se nyt vaan ei istu väreiltään feediin tai koska se ei kuulu Instagram-tilin vallitsevaan aihepiiriin. Instaan siirrettävät kuvat ovat nykyään puhelinkuvien sijaan täydellisen tarkkoja järkkäreistä imutettuja kuvia. Vaikka itse en Instagramini kanssa ole mikään tiukkis, vaan sinnekin kyllä laitan kuvia melko surutta, niin voin kuitenkin myöntää että välillä kuvaa ottaessa joutuu asetelmaa mallailemaan useampaan otteeseen ja ihan niitä arkisia hernekeittoannoksia ei instastani löydy. Snapchatiin sen sijaan kuvien laadulla, asettelulla ja itse kuvauskohteellakaan ei ole niin väliä, siellä jaetaan melkeinpä ihan kaikkea. Jos blogiini tai instaani en lataa kuvia jalkapalloreissulla mustelmille moukarouduista kintuistani, niin snapchattiin saatan hyvin puskea vaikka senkin. Mikään himosnäppäilijä en vielä ole, mutta aion pyrkiä terästäytymään tässäkin asiassa ja minut löytää halutessaan Snapchatista nimellä lindakaupp .

Snäppäiletkö sinä? Mitä mieltä sinä olet Instagramin muuttumisesta arkisten kuvien jaosta täydellisyyttä hipoviin kuvakokoelmiin?

2 kommenttia

  1. Jes! Lisäsin sut heti päivällä mun seurauslistalle kun näin sun snapchat-kuvan instassa :)

    VastaaPoista
  2. Mää en oo sitä mieltä, että Instagramissa täytys olla vaan täydellisiä chanelkuvia ja kuvia tuoksukynttilöistä. Mun Instagram onkin täynnä arkisia kuvia, ehkä senkin takia kun suurin osa seuraajista on tuttuja ja haluan laittaa heille kuulumisia jne. :) Mää nykyisin selaan hyvin nopeesti ohi sellaset moneen kertaan nähdyt Diptyquen -kynttiläkuvat :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.