Pakko levätä

Tämä viikonloppu ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. Tarkoitus oli lähteä viikonlopun viettoon Rovaniemelle, mutta onnistuinkin nappaamaan itselleni kunnon flunssan, joten reissu peruuntui. Tähän aurinkoiseen viikonloppuun kuuluukin nyt pakkolepoa sisätiloissa, inkivääriteetä ja leffojen katselua. Telkkarissa menee tällä hetkellä noin kymmenen kertaa nähty Harry Potter ja viisasten kivi. Vinkin inkivääriteestä sain työkaveriltani ja nyt olenkin yrittänyt lipittää juomaa kuppitolkulla. Olisiko teillä poppaskonsteja vinkattavana tämän flunssapahasen taltuttamiseksi?

4 kommenttia

 1. Nää ei oaranna, mutta helpottaa oloa:

  Höyryhengitys, eli kasa mynthoneja vadin pohjalle, kiehuvaa vettä päälle ja pää pyyhkeen alla pari minuuttua kerrallaan hengitellen. Tehokas apu tukkoisuuteen!

  Ja vaahtokarkit auttaa ihan oikeasti kurkkukipuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyryhengitys onkin tuttu,ilman mynthoneja tosin! Tuota pitää testata, kiitos vinkistä! :) Ja siis mitä, saanko ihan luvan kanssa vetää nassuuni vaahtokarkkeja! Ihanaa! :D Tätäkin on testattava!

   Poista
 2. Oh no! Paranemisia sinne! <3 Omat konstit on juurikin inkivääritee, sitten myös valkosipuli ja c-vitamiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica <3 Olo on jo hieman parempi, vaikka ääni onki vielä melko painoksissa :) Tuosta valkosipulista olen lukenut että sitä pitäisi laittaa yksi sukkiin, mutta vielä en ole uskaltanut kokeille. Se löyhkä aamulla on kuulemma jotain kammottavaa... :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.