Oulu ♥

Ihana ja rentouttava viikonloppu mökkeilyn parissa takana. Viikonloppuna tuli nukuttua viikolla kertyneitä univelkoja pois, mutta flunssapahanen ei meinaa millään jättää minua rauhaa. Ei kai se auta kuin luovuttaa ja käydä lääkärillä hakemassa lääkekuuri. Lähtö takaisin Ouluun oli haikeaa, mutta kotiinpaluu ei tuntunutkaan ollenkaan niin pahalta, kun Oulu näytti parastaan auringonlaskun upeaksi värjäämän taivaan kanssa. Viime kuussa tuli muuten kuusi vuotta siitä kun muutin Ouluun - nuo vuodet on menneet uskomattoman nopeasti.

Kiitos vielä kaikista edelliseen postaukseen tulevista kommenteista. Postaus herätti kommentteja niin samaa- kuin erimieltä kanssani olevilta ja kommentointi pysyi pääsääntöisesti asiallisena ja ihan hyvän maun mukaisena, vaikka tunteita herättävä aihe onkin. Palaan kommentteihin paremmin vielä alkuviikosta kun kerkeän istahtaa koneen ääreen paremmin. 

Näillä eväillä ensi viikkoon, kuullaan taas pian!


4 kommenttia

 1. Vau millasen kuvan oot saanu napattua :) Minäkin olin mökkeilemässä v.loppuna ja mullakin tuli viimekuussa 6-vuotta siitä, kun muutin Ouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enni, itsekin ihastelen kuvaa nykyään puhelimeni taustakuvana! Sattui olemaan sen verran kaunis tuo taivas :) Hihi meilläpä on paljon yhteensattumia! :D

   Poista
 2. Ootpa saanut Oulun ikuistettua kauniina! :) Upea kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enkö! Tuo taivas oli niin makea että oon iloinen kun sain sen ikuistettua noin hyvin :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.