Last summer days

Tässä asua kesän viimeisiltä lämpimiltä päiviltä, jolloin oli pakko ottaa kaikki irti auringon lämmittävistä säteistä. Tässä asussa kävin itseassa pyörimässä Oulun Korttelihaipakassa, jonne lähdettiin ihan vahingossa. Tarkoituksena oli suunnata vain torille jätskille, mutta vastaantullut ihmispaljous muistuttikin tästä jokavuotisesta perinteestä. Korttelihaipakassa kaupat ovat pidempään auki ja tarjoavat asiakkaille erilaisia tarjouksia. Itse en shoppailuun sortunut, vaan nautimme lämpimästä illasta terassilla burgereilla herkutellen. Terassikelit kun tänä kesänä oli valitettavan harvassa, joten tällaisesta illasta oli otettava kaikki irti.

Mitä tykkäätte tästä asusta?

toppi H&M // hame GAP // laukku Chanel // kengät Wonders // aurinkolasit ?

Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram

4 kommenttia

 1. Ihana asu! Toi pitsitoppi = <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oli pakko tulla kurkkimaan tätä sun blogia kun jätit kommentin omaani! Ja ihastuin heti :) Blogin värimaailma kolahtaa muhun täysin sekä sun kirjoitukset. Kuvasi ovat myös ihanan raikkaita. Tätä on pakko jäädä seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos on ihana kuulla että tulit kommenttini kautta blogiini! :) Kiitos mielettömästi kehuista ja hei tervetuloa lukemaan! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.