Kaksi ylitse muiden

Ei kuukautta ilman laukkupostausta! Minkäs sitä hullu itselleen mahtaa ;) Laukkukuume on tällä hetkellä taas valloillaan, sillä jälleen pari laukkua jo valmiiksi supistuneesta laukkukokoelmasta on lähdössä matkoihinsa. Kun yksi lähtee, niin eikös yksi uusi saa tulla tilalle? Tällä hetkellä päällimmäisinä haaveissani pyörii Givenchyn Antigona Tote, josta olen haaveillut blogin puolella useaan eri otteeseen jo parin vuoden ajan. Musta nahkalaukku on ollut ostoslistalla jo ties kuinka pitkään, mutta sen oikean valinta on tuottanut vaikeuksia. Nyt alan kuitenkin kallistua Antigonan puoleen sen vuoksi, että siinä on sekä pitempi että lyhyet hihnat ja lisäksi vetoketju. Kuljen kaikki matkani pääsääntöisesti pyörällä, joten avoin laukku ei aina ole se kätevin, varsinkaan silloin kun taivaalta sataa jotain - ja sitähän Suomessa kyllä tapahtuu... Antigonaa olen ihastellut muunmuassa Alexan blogissa.

Toinen tällä hetkellä suurimpia sydämentykytyksiä aiheuttava laukku on Célinen Mini Belt Bag. Aivan, kuulitte oikein, on Célinekin onnistunut tekemään laukun joka saa sukat tämänkin tytön jaloissa pyörimään aivan vimmattua vauhtia! Célinen suosituimmat ja yleisimmät mallit Luggaget ja Trapezet kun ei koskaan ole miellyttäneet silmääni niin paljoa, että olisin halunnut niitä itselleni, vaikka monien muiden asuissa ne upealta näyttääkin. Ihastukseni Belt Bagiin lähti Mariannan blogista, eikä ihastusta ole yhtään laannuttanut Emmin blogi, jolla laukku on koko isompana. Belt Bagin ottaisin mieluiten jossain vaaleassa maanläheisessä värissä, esimerkiksi kuvan Taupe sävyssä. Célinen laukun käsiin saaminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä valitettavasti merkin laukkuja ei netissä myydä. Vinkkejä Célinen laukkujen ostoon otetaan mielellään vastaan!

Mitä sanotte näistä laukkuihastuksistani?

13 kommenttia

 1. Oi oi iteki oon miettiny tota givenchya,niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä upea! Kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

   Poista
 2. Antigona on itselläkin ostoslistalla! Vaikuttaa aivan ihanalle <3 <3

  VastaaPoista
 3. Uuh, tuo Belt Bag ON kyllä upea!!

  VastaaPoista
 4. Antigona on ollut mun toivelistalla ikuisuuden, mutta myös joku beigensävyinen särmikäs laatulaukku on hiipinyt mieleeni pidemmän aikaa sitten. Tässähän ne tosiaan olisi, ihan, ihan, ihan täydelliset kumpikin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis ihan totta, ihan täydellinen pariskunta! Kunpa nuo vielä saisi omaksensa! ;)

   Poista
 5. Onko sinulla ollut jotain laukkuja myynnissä? Mennyt kyllä ohi(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyn laukkuja nykyään usein Facebookin palstoilla tai suoraan ihmisille joiden huomaan etsivän minulta löytyvää laukkua... :)

   Poista
 6. Kummatkin ovat ihania mutta kyllä mä kallistun tuohon celinen miniin ja juurikin vaaleassa sävyssä! :)

  VastaaPoista
 7. Olipas ajankohtainen postaus - itselläni kaksin tasan samaa haavetta! :D Kävinkin itse asiassa ohimennen sovittelemassa molempia Helsingissä Luxbagilla, jossa superystävällinen myyjä jaksoi esitellä molempia tosi kattavasti. Belt Bag oli Mini-koossa (kuten Mariannalla) aivan mielettömän kaunis ja keveä olalla, mutta itse koin sen avausmekanismin vähän hankalaksi. Lisäksi kun tuli puheeksi painavan järkkärin raahaaminen mukana myyjä varoitteli, että Belt Bag ei välttämättä kestä paljoa painoa, koska paino tulee tuon etuläpän varaan. En olisi tuota osannut edes ajatella!

  Taidankin kallistua Antigonaan, joka Small-koossa on muutaman satasen halvempikin kuin Belt Bag. Sovitin myös Mediumia, johon saisi läppärin menemään, mutta ehkä kuitenkin kaipaan eniten jotain Regular Alexan kokoista mustaa laukkua, joka kulkee myös olalla. Nyt vain jännäämään, tuleeko talven mallistoon Antigonaa kultaisilla metalliosilla, se kun olisi mulle ihan ehdoton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla onneksi on vain Olympuksen mini järkkäri, joten sen raahaaminen ei ainakaan toivottavasti Belt Bagia liikaa rasittaisi! :D Mutta antigona, se on myös aivan ihana! Ja itsellä olisi tarve kummallekin köhköh... Tällä hetkellä kun kaapissa on vain kolme laukkua, kun muut on lähteneet kiertoon :D Antigonan haluaisin minäkin ehdottomasti kultaisin yksityiskohdin ja smooth nahassa, nyt syksyn mallistossa taitaa olla se grained leather ja hopeiset yksityiskohdat? Antigonan kanssa olen miettinyt myös kokoa, mutta itse ottaisin varmaan medium koon ja se olisi minulla se ainoa iso laukku, kun tosiaan kaikki muut ovat lähteneet kiertoon...

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.