Uutta kotona

Kesällä minua on purassut akuutti sisustuskärpänen oikein kunnolla. Keväällä sisustusinnostuksessa oli havaittavissa pientä taantumaa asunnon remppaamisen (ja rahan menon) jälkeen, ja sisustus jäikin hieman kesken. Sisustuksesta ei varmasti koskaan saa valmista, mutta se jäi sillä tavalla kesken että joku koko ajan häiritsi. 

Koska työpöydälle ei enää opiskelujen päätyttyä ole tarvetta, laitoin sen myyntiin ja hankin tilalle kuvissa näkyvän Ikean lipaston tuomaan hieman lisää säilytystilaa. Lipaston runko on harmaasävyistä puuta ja ovet ovat kiiltovalkoiset. Tykkään lipastosta kuin hullu puurosta, sillä puun väri tuo jotain piristettä muuten niin valkoiseen sisustukseen. Lipaston päällä on sekä vanhoja että uusia lemppari juttuja. Pariisilaistaulu on tuliainen lomamatkalta ja ihastuin siihen eräässä taidekaupassa Sacre Coeurin edustalla. Tällaiset printtitaulut maksoivat vain muutamia euroja ja ne kaikki oli toinen toistaan ihastuttavampia. Toisessa taulussa oleva ranskan kielinen teksti "Life is too short to drink bad wine", on lause johon törmäsin ensimmäistä kertaa pari vuotta sitten. Teksti pääsi jälleen esille, mutta tällä kertaa omin käsin kirjoitettuna. Lause iskee edelleen yhtä kovaa kuin sen ensimmäistä kertaa luettuani. 

Tämän nurkkauksen lisäksi myös ruokailuryhmä on vihdoin tarkoitus vaihtaa uuteen, sillä johan nuo vanhat ovat aikansa eläneet. Vappujuhlissa yksi tuoleista pamahti rikki kun ruuvit menivät poikki.  Pöytä ja tuolit ovatkin jo valittuna, mutta ajattelin yrittää vielä bongata alekoodin niiden tilaamiseen. Myös olohuoneessa ja makuuhuoneessa olisi tarkoitus tehdä pieniä viimeistelyjä, joten sisustusjuttuja on luvassa myöhemmin lisää. 

Näitä kuvia ottaessa harmittelin kuinka vaikea sisustuskuvia on ottaa ilman laajakuvaobjektiivia ja nyt minun on ehdottomasti aloitettava laitettamaan rahaa sivuun, jotta saan päivitettyä myös kuvauskalustoani. Olympuksen PEN -kameroissa ajattelin pysyä edelleen, mutta päivitys olisi jo paikallaan.Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram

2 kommenttia

 1. Senkki näyttää upealta! Oliko tämä jokin Ikean valmis kokonaisuus vai suunnittelitko itse? Saisko linkkiä.. :) Lisää kuvia kodista, näyttää ihanalle! :)
  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Oli Ikean valmis kokonaisuus ja löytyy tosiaan vain Suomen puolelta. Käytiin eka Haaparannassa mutta ei löydetty sitä sieltä sillä väri ei kuulu Ruotsin valikoimiin :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.