Ravintolapäivän vinkki Oulussa


Tänään sunnuntaina 16.8. on Ravintolapäivä, mikä tarkoittaa sitä että kuka tahansa voi pystyttää oman ravintolansa ihan minne tahansa. Päivän idea on mielestäni aivan loistava ja tällä kertaa pääsen itsekin osallistumaan mukaan innokkaan aputytön muodossa. Kaverini pistää toistamiseen pystyyn Oulun Puu-Raksilaan Pannukakkubaarin, jossa tarjoillaan amerikkalaistyylisiä pannukakkuja pienellä twistillä. Toukokuussa kävin pannukakkuja syömässä ja ne olivat aivan mielettömän herkullisia! Jos teillä ei vielä ole tälle aurinkoiselle sunnuntaille suunnitelmia, piipahtakaapa Puu-Raksilassa pannukakuilla, ette taatusti tule pettymään! :) 

2 kommenttia

  1. Olipas maukas pannarikahvila teillä :) Aamulla bongasin täältä postauksen ja samantien hurautettiin paikan päälle! :D Blogista välittyy se iloisuus mitä olit livenäkin :) Ps. Villakoirakin sai pienen pienen vaahtiksen ;) -Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsit tulipa niin niin hyvä mieli kommentistasi! Ihanaa että tulitte käymään, kiitos! <3 Ja loistavaa kuulla jos maistui, välitän viestin kokille! Itse vetasin pienet överit pannareilla ravintolan suljettua! :D Ihana kuulla että myös karvakaveri sai osuutensa ;)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.