Puu-Raksilan Pannukakkubaari

Voi vitsit miten hauska päivä eilen oli! Lauantain ja sunnuntain välisen yön nukuin melko kehnosti, sillä olin niin tohkeissani sunnuntaisesta ravintolapäivästä. Pääsin siis kaverini pannukakkuravintolaan aputytöksi, joka oli ihan mielettömän hauskaa. Polkaisinkin sunnuntaina intopiukeana kiinnittämään valmistujaisjuhliin ostamaani viirinauhaa ja lauantai-illan taiteellisuuspuuskassa väsäämääni menua. Päivä oli suureksi iloksemme aurinkoinen ja ehkäpä jopa siihen mennessä lämpimin kesäpäivä. 

Menulla oli herkullisia mustikka- ja limepannukakkuja, ja annostaan pystyi ehostamaan halutessaan vaniljajäätelöllä tai banaanilla ja vaahterasiirapilla - tai omalla lempparinillani eli kaikilla täytteillä! ;) Asiakkaita kurkisti ikkunanraosta pitkin päivää, mutta kuumin piikki oli ehdottomasti kahden aikoihin, jolloin pannukakkuja paistettiinkin hikihatussa ja asiakkaita kertyi aivan jonoksi. Päivän päätteeksi sain minäkin nauttia mahani täyteen kokin mielettömän herkullisia pannukakkuja - lemppareistani limepannukakuista taidan nähdä unia vielä pitkään!

Ravintolapäivä on mielestäni todella hauska keksintö ja itse aloin heti mietiskelemään kuinka voisin itse laittaa oman ravintolan ensi kerralla pystyyn. Kaverini koti oli aivan loistava ravintolapäivään, vitsit olisipa itsellä samanlainen mahdollisuus! Omat taitoni rajoittuvat lähinnä leipomiseen, joten oma ravintolani voisikin olla vaikkapa kakkubaari. Oletko sinä koskaan osallistunut ravintolapäivää, asiakkaana tai ravintoloitsijana? :)Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä - pitihän meidänkin kurvata pannukakkubaariin eilen :) Taidettiin osua juuri siihen "high season" -kohtaan, mutta olivatpa limepannarit kyllä ihania <3 Puu-Raksila on kyllä idyllinen: miljöö ja keli olivat kyllä kohdillaan pannukakkuja herkutellessa :) Mahtaisikohan noiden pannareiden reseptiä saada jakoon vai onko se liikesalaisuus? :) Joka tapauksessa kiitoksia kovasti kokille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan loistavaa että kävitte, huippua! <3 :) Limepannarit oli kyllä myös minun suosikkejani, vaikka ei mustikatkaan paljoa hävinneet! Ja ihan totta, Puu-Raksila on kyllä niin symppis aluetta, että siellä asustelisin itsekin mielelläni. Minunpa pitää tiedustella tuosta reseptistä, mutta pahoin pelkään että se jää kokin salaisuudeksi ;)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.