Paris snapshots pt 2

Pariisin reissusta on julkaisematta vielä nämä toiset satunnaiset räpsyt reissusta. Ensi kerralla muistan julkaista kuvat hieman nopeammin reissun jälkeen, niin reissusta olisi jotain kerrottavaa muistissakin, heh. 

Pariisi oli kaupunkina mielestäni aivan super kaunis. Pariisilainen mielenkiintoinen arkkitehtuuri, kauniit kivitalot, ranskalaiset parvekkeet ja upeat korkeat ikkunat sulattivat sydämeni kyllä täysin. Olen käynyt hyvin vähän kaupunkilomilla joten minulla ei juurikaan vertailukohteita ole, mutta Pariisi voitti mielestäni esimerkiksi Lontoon viihtyvyydessään ja tunnelmassaan. 

Pariisia pidetään monesti todella kalliina kaupunkina, mutta itse en ehkä nähnyt asiaa näin. Ehkäpä olin odottanut hintatason olevan paljon korkeampi. Ruoat oli mielestäni Suomen hintatasoa, jotkut jopa edullisempia. Juomat sen sijaan oli huomattavasti kalliimpia, ja tuopillisesti olutta saattoi joutua pulittamaan yli kympin. Ihan perus kahvi maksoi normaalisti vitosen ja pieni limu saman verran. Ravintoloihin mentiin taas ihan summamutikassa, mutta en muista kyllä että oltaisiin kertaakaan saatu huonoa ruokaa. Yksi paikka oli selkeästi ylitse muiden, johon löydettiinkin Pariisissa asuvan ystäväni ansiosta. Ravintolan nimi oli Le Pas Sage ja siellä söimme kolmen ruokalajin menun. Annokset oli melko pieniä, mutta maut sitäkin herkullisempia. Ravintola sijaitsee lähellä Étienne Marcel metropysäkkiä, joten mikäli siellä päin pyöritte, en voi muuta kuin suositella. 

Kaiken kaikkiaan reissu oli todella onnistunut ja kaupunkiin ihastuin kympille. Reissu ei varmastikaan jäänyt viimeiseksi, vaan Pariisiin on päästä vielä uudestaan. Sitä ennen on kuitenkin monta kaupunkia näkemättä :)
Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram

4 kommenttia

  1. Kauniita kuvia, tulee niin mieleen oma reissu kymmenisen vuotta sitten. Silloin jäi itsellekin mielikuva hintatasosta, että ollaan aika lailla Suomen hinnoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen fiilis meilläkin tosiaan jäi, eikä tosiaan hinnat kauhistuttaneet muuta kuin juomatilauksien kohdalla :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.