Kuulumisia

Kaksi ensimmäistä työviikkoa loman jälkeen ovat menneet todella nopeasti ja koko syksy tulee menemään varmasti yhdessä hujauksessa työkiireiden kanssa. Paluu arkiseen rytmiin on tuntunut pahalta ainoastaan aamuisin kun kellon herättäessä tekisi mieli nakata puhelin seinään ja vetää peitto korville. Mutta sehän nyt on tuntunut pahalta aina. Odotan innolla sitä kuuluisaa piirrettä vanhenemisessa, jonka mukaan uni ei enää riitä aamuisin. Minulla riittäisi unta aivan helposti joka yö yli kymmeneksi tunniksi, hih!

Näin syksyn korvilla olen miettinyt uusien harrastuksien aloittamista. Vielä lukiossa arkipäiviäni rytmitti monet harrastukset ja olen kaivannut jo pitkään sellaista harrastusta, joka olisi esimerkiksi joka keskiviikko kuudesta kahdeksaan. Harrastusta johon olisi joka kerta hauska mennä ja jossa pääsisin ylittämään itseni ja oppimaan uutta. Olen harrastanut aiemmin muun muassa telinevoimistelua ja cheerleadingiä, joten kaikki sen tyylinen on lähellä sydäntäni. Olenkin nyt miettinyt ilmoittatutumista paikallisen sirkuskoulun aikuisten akroalkeiden ryhmään, mikä voisi olla juuri kaipaamani harrastus. Myös tankotanssi tai joku vastaava on käynyt mielessäni. Kokeilemallahan sitä tietäisi, tuntuisiko tuollainen harrastus vielä yhtä mukavalta. 

Lisäksi ilmoittauduin avoimeen yliopistoon ja täydennän opintojani etäopiskelemalla Työ- ja organisaatiopsykologian perusopintoja. Opiskelu tuntuu varmasti nyt aivan eriltä, kun sille ei ole mitään paineita ja eikä sitä joudu tekemään enää "pakosta" tutkinnon kuvat silmissä kiiluen. Nyt kun minä voin opiskella vain sellaisia juttuja, jotka minua todella kiinnostaa. Yliopisto-opinnoissani kun oli myös niitä ei-niin-mukavia kursseja, jotka piti suorittaa pakosta koska ne kuuluivat johonkin opintokokonaisuuteen. Kurssikuvaukset kuulostavat todella mielenkiintoisilta, mutta käsiäheiluttamalla ei nämäkään opintopisteet tule, vaan oppismistehtävät sisältää pitkiä esseitä, oppimispäiväkirjoja ja verkkotenttejä. Seuraavaksi aionkin tehdä opintosuunnitelmaa kurssien suorittamiselle, sillä opiskelu töiden ohella ei kuitenkaan ole helppoa.

Onko teillä syksyksi mitään uusia suunnitelmia? Koetteko te syksyn uutena alkuna?



Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Blogit.fi // Facebook // Instagram

12 kommenttia

 1. Moikka! :) Eksyin blogiisi muutama päivä sitten, kun googlailin oululaisia bloggaajia. Opiskelen Oulun kauppiksessa, pian toista vuotta aloitellen, ja erityisesti vanhoja postauksiasi selaillen opiskelumotivaatio on taas (hetkellisesti) huipussaan. :D Lisäksi sain inspistä tyylistäsi ja ajattelinkin alkaa metsästämään vaatekaappiini enemmän siistejä neuleita, kauluspaitoja ja housuja. Muutenkin kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että olet löytänyt blogiini, tervetuloa! :) Loistavaa jos olet onnistunut löytämään postauksistani opiskelumotivaatiota, koitahan pitää se yllä! ;) Voin kertoa, että se fiilis kun saat tutkintotodistuksen käteesi on niin loistava ja palkitseva! Mutta muista nauttia joka hetkestä opsikeluaikanasi, sillä opiskeluvuodet menevät ohi kuitenkin yllättävän pian, se on ainutlaatuista aikaa. :)

   Poista
 2. Ihania ruusuja! Avoin yliopisto on kyllä loistava keksintö; siellä kun pystyy suorittaan vaikka mitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta :D Toivottavasti minunkin opistorekisteriin alkaa pian napsumaan pisteitä :D

   Poista
 3. Oletko harkinnut kielien opiskelua kansalaisopistossa tai vastaavassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut aina keskinkertainen kielissä, joten niiden opiskelu ei juurikaan ole kiinnostanut :) Ehkäpä innostun niistä joskus myöhemmin, mutta nyt kaipasin liikunnallisempaa harrastusta!

   Poista
 4. Mulla on myös nyt eka syksy että koulua ei enää ole. Jotenkin todella outo ja hassu fiilis. Tuntuu siltä että onko todella niin että syksyn pimetessä ei tarvitse istua enää koulun penkillä.. Syksy on kyllä uuden alun aikaa ja olen itse myös pohtinut jo kaikenlaisia jatko-opiskeluja myös. Mutta aion ottaa vielä toistaiseksi ihan rauhassa ja nauttia siitä että on vaan töitä eikä koulua. Nyt sitä tosiaan ehtisi aloittaa myös uuden harrastuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olisihan sitä toki itsekin voinut nauttia tästä stressittömästä tilasta, mutta mitä vielä :D Kurssien suoritus alkaa pian! :D

   Poista
 5. Ihana postaus & blogi <3

  http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Mulla tekis kans mieli aloittaa joku uusi harrastus, ihan ku hommaa ei olisi jo muutenkin tarpeeksi :D Ootko kattonut Citydancen kursseja? Meinasin ilmoittautua johonkin, mutta en sitten saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Citydancen kursseja en ole katsellut sillä en pidä itseäni kovin taitavana tanssijana! :D Ehkäpä sitä oppisi jos kokeilisi...

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP



Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.