Kesäinen Oulu

Pahoittelut, että olen niin jäljessä näiden postauksien kanssa! Pariisin postauksia on odottelee vielä pari, useampi asu on julkaisematta ja hieman sisustusjuttuakin olisi tulossa. Okei, ehkä tämä tilanne on ihan hyvä, sillä tällä viikolla palasin takaisin töihin ja olen ensimmäisen päivän jäljeen jo väsynyt, joten materiaalin tuottaminen on tällä hetkellä jäissä, heh. Toisaalta olen kyllä iloinen, että tähän laiskotteluun ja lorvailuun tuli töiden myötä joku roti ja rytmi. Minulla kun menee lomaillessa nukkumisrytmi aina ihan sekaisin, valvon yömyöhään ja minut saa ylös sängystä hädin tuskin ennen puoltapäivää, kun jo iso osa päivästä on livahtanut ohi! Kävinpäs tänään pitkän tauon jälkeen salilla ja huh miten nopeaa se kunto karkaakaan. Toivottavasti se palautuisi edes puoliksi yhtä nopeaa!

Vaikka tänä kesänä ei juurikaan säät oli suosineet, on täällä Oulussakin nähty muutama kaunis kesäpäivä. Lomani toiseksi viimeisellä viikolla paistoi yhtenä päivänä aurinko upeasti lähes pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteetkin kapusi parinkympin tienoille. Tuona päivänä saatiin laittaa taas yksi ruksi kesän to do -listalle, kun kävimme torilla auringonpaisteessa syömässä ei-niin-herkullisen näköisen, mutta sitäkin maukkaamman kalalautasen. Nuo torin herkut on kyllä ihan huppuja, mutta niihin tarvii kyllä sen kauniin kesä päivän.

Kesäloman loppu siirtää ajatuksia auttamattomasti kohti tulevaa syksyä, mutta toivottavasti sitä ennen saataisiin nauttia vielä edes muutamistä kesäpäivistä!


Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

8 kommenttia

 1. Oulun kesä on kyllä niin ihana! Saavuin tänne eilen ja kyllä vaan on hemmotellut lomalaista. :) Pitää käydä tsekkaamassa kaikki uudet paikat, tuntuu että keskustaa ei enää edes tunnista entisekseen, vaikka en oo ollu pois ko vaan vuoden. Ihana Oulu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Oulu on kyllä parhaimmillaan kesällä! :) Sinäpä satuit tulemaan loistavaan aikaan, nyt kun täälläkin on kelit olleet kohdillaan! Itse olen taas työpäivien jälkeen ollut rättiväsynyt, joten auringosta nauttiminen on jäänyt vähäiseksi... Keskusta onkin melkoinen myllerryksen vallassa, mutta odotappas vielä vuosi kun Valkea avautuu, niin sitten täällä vasta vipinää ja uutta onkin! ;)

   Poista
 2. Hei! Mistä nuo kengät on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Espritin alesta löydetyt nahkasandaalit! :)

   Poista
 3. Oulu on kyllä kaunis kaupunki varsinkin kesäisin! Jotenkin niin symppis, se on ehkä paras sana mikä mieleen tulee :) Tuo hame näyttää tosi kivalta, onkohan mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulu on kyllä ehdottomasti parhaimmillaan kesällä! Niin varmasti muutkin kaupungit vesistöjen äärellä :) Hame on Tommy Hilfigerin ja ostettu Jenkeistä.

   Poista
 4. Mistä tuo hame on? Näyttää täydelliseltä :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.