Saint Laurent Chain Wallet

Chanel ei jäänyt ainoaksi Pariisista mukana matkaavaksi laukkuostokseksi, vaan kotiinviemisiksi päätyi myös toinen ihanuus. Maisterislahja niinikään. Kiitos  Keväällä möin kaikki pikkulaukkuni pois ja jäljelle jäi vain pinkki rymylaukuksikin kutsuttu clutchi, ja varmaan on sanomattakin selvää, että se laukku ei ihan kaikken kanssa tai kaikkiin tilaisuuksiin sovi. Pikkulaukkujen osalta tilanne tulikin korjattua täydellisestä, sillä mustalla ja nudella pikkulaukulla pärjää pitkälle. Laukkupostausta on toivottu useampaan otteeseen ja voisinkin tehdä sellaisen piakkoin, vaikka laukkukokoelmani onkin supistunut todella pieneksi :)

Tämä kaunokainen on Saint Laurentin Chain Wallet matelassé nahkaisena. Laukku on nimensä mukaan sisältään kuin iso lompakko, johon kuitenkin mahtuu sisälle helposti esimerkiksi puhelin, huulipuna, avaimet ja aurinkolasikotelo - kaikki tarpeellinen siis. Irroitettavan pitkän hihnan ansiosta laukku on tosi monikäyttöinen ja hihna on tarpeeksi pitkä myös crossbodyksi. Laukku on päässyt käyttöön jo useampaan otteeseen ja asukuviakin on naftaliinissa jo muutamat julkaisua odottamassa. Laukku sopii mielestäni aivan erityisen hyvin juuri kesään, mutta uskon sille löytyvän käyttö myös vuoden pimeämpinä aikoina. Nämä kaksi uutta laukkua ovat ehdottomasti kauneimpia laukkuja mitä minulla on koskaan ollut. Mitä mieltä te olette tästä? :)


Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

10 kommenttia

 1. Täydellinen <3 olen katsellut juuri tätä laukkua joko beigenä tai vaalean rosan värisenä. Laitathan asukuvia laukun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asukuvia tulikin eilen ensimmäiset mutta lisää on tulossa! Laukku on kyllä tosi herkku, en voi muuta kuin suositella! :)

   Poista
 2. Minä tilasin muutama viikko sitten saman laukun samassa värissä. Laukku on aivan täydellinen ja juuri sopivan kokoinen. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hieno juttu, onnea sinullekin uudesta laukusta ;) Laukku on kyllä kaunis ja tosiaan juuri sopivan kokoinen. Sisään mahtuu yllättävän paljon :)

   Poista
 3. Tuo malli on tosi kiva. Tilasin ennen juhannusta musta-mustana. Hihna saisi olla hieman pidempi crossbodynä, mutta muuten olen tosi tyytyväinen laukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kyllä tosi kätevä! Hihna voisi tosiaan olla ehkä pari senttiä pidempi, mutta mun mielestä tämä on silti crossbodynä hyvä. Itse tykkään että laukku jää crossbodyna hieman ylemmäs eikä roiku kovin alhaalla :)

   Poista
 4. Huh, mikä kaunotar!<3 Taisin juuri löytää unelmalaukkuni! Innolla jään odottelemaan asukuvia. :)

  jelissa-everystepmatters.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin, minulta laukku saa kyllä täydet suositukset! Asukuvia tulikin jo eilen ensimmäiset, mutta jatkoa on luvassa! ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.