Sääskien armoilla

Pariisi-kuvista hetkeksi hyvin erilaisiin, mutta silti niin ihaniin maisemiin. Kauaa ei kotona Pariisin jälkeen tullut viihdyttyä vaan jo lauantaina kamat pakattiin autoon ja lähdettiin nauttimaan hieman puhtaammista ilmoista mökille. Viime kesänä en käynyt kertaakaan mökillä, mikä oli iso harmistus silloin, joten tänä kesänä pitää yrittää ehtiä mökille useammin. 

Kun minä olen mökillä, olen todellakin mökillä. Matkalaukusta löytyy vain polvista kulahtaneita collegehousuja ja lähes puhki kulututettuja villasukkia. Yhtään siistimpää vaatetta en mukanani kanna, sillä niille ei näillä seuduilla yksinkertaisesti ole tarvetta. Ja täytyy myöntää, että onhan se rentouttavaa kun ei hetkeäkään tarvitse miettiä miltä näyttää. Olla vain. Niissä kauhtuneissa collegehousuissa, hiukset kampaamattomina ja suunpie nokisina nuotiolla paistetun makkaran jälkeen.

Nyt loppuviikosta on jälleen aika pakata kamat autoon ja ottaa tällä kertaa suunta kohti etelää. Minä menen Tampereen kautta viikonlopuksi Helsinkiin siskoni luokse. Visiitti pääkaupunkiseudulla on kovin pikainen, kun sunnuntaina junailen jo takaisin Tampereella ja siitä lasketellaan autolla muutaman maakuntaetapin kautta takaisin kotikonnuille. Viikon päästä onkin Oulussa Qstock-festarit, ja vaikka itse festareille en aio osallistua on meininki festarialueen ulkopuolellakin aina ollut loistava. Kyllä loma on kiva!


Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

2 kommenttia

  1. Ihanaa mökkitunnelmaa! En malta oottaa että pääsen elokuussa pohjoiseen ja mökille. :) Ja iso peukku kulahtaneille kollareille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulahtaneet kollarit on ehdottomasti lemppariasu :D Kauhea jos pitäisi mökilläkin olla täydessä tällingissä tiukoissa vaatteissa!

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.