Outfit with Ray-Ban Clubmasters

Kovin varovaisesti on kesä tehnyt tänä vuonna tuloaan, mutta vihdoin voin sanoa, että Oulussakin on koettu vuoden ensimmäiset kesäpäivät. Bikinikelejä en vielä ole päässyt todistamaan, mutta uhkarohkeimmat ovat kyllä kulkeneet minishortseissa ja hihattomissa. Itse vilukissana en vielä ole pitkähihaisista luopunut, mutta toivon että asiaan tulee muutos Pariisista kotiuduttua. Viime vuonna säät lämpenivät lomani alkaessa kuin tilauksesta ja toivonkin että tilaukseni olisi mennyt perille myös tänä vuonna. Ainakin Etelä-Suomeen on luvattu mielettömän upeita kelejä, joten ottakaahan niistä kaikki irti! :)

Tällaisessa asussa pyörin keskiviikkona töissä ja kävin illalla jäätelöllä Torinrannassa. Kesätopeille on vielä ollut turhan vähän käyttöä, mutta kovasti olen viime päivinä yrittänyt niitä ottaa käyttöön. Pariisissa pääsen vihdoin käyttämään kesävaatteita, joten kesäisempiä asukuvia on varmasti luvassa seuraavaksi! 

jakku Selected Femme // toppi Gina Tricot // farkut Zara // ballerinat Wonders // aurinkolasit Ray-Ban (-15% koodilla LD15SUN täältä*)

Asussa uutta on nenälläni keikkuvat Ray-Banin Clubmasterit, joita olenkin jo parin vuoden ajan ihastellut muilla. Ray-Banin klassikkomallit ovat aina miellyttäneet silmääni, mutta esimerkiksi  monilla muilla niin hyviltä näyttävät aviatorit eivät yksinkertaisesti sovi kasvoilleni ollenkaan. Nämä Clubmasteri sen sijaan passaavat minulle mielestäni ihan kivasti, vai mitä mieltä olette?

Aurinkolasit sain yhteistyönmerkeissä Ruotsalaiselta Loveyewear.fi verkkokaupalta ja ilokseni minulla onkin tarjota teille alennuskoodi jolla saatte -15% alennuksen jo valmiiksi edukkaista hinnoista ja koko laajasta aurinkolasivalikoimasta. Esimerkiksi näille klassikko Clubmastereille jää hintaa alennuksen jälkeen vain hieman yli 80 euroa! Alennuksen saat syöttämällä tilauksesi yhteydessä koodin LD15SUN ja alennuskoodi on voimassa aina elokuun loppuun asti.

Mitä tykkäätte asusta?

-Linda

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.