Loma

Pitkistä yöunista, laiskoista aamuista, jäätelötötteröistä, mökkireissuista, lämpimistä kesäilloista.  Niistä on minun tulevat neljä viikkoa tehty. Huomenna aamulla starttaan kesälomani lentämällä  Pariisiin, mistä en voisi enempää innoissani olla! Ihanaa vihdoin nähdä kaupunki, jossa käymisestä olen haaveillut jo vuosikaudet. Säät näyttäisi Pariisissa olevan helteiset, mikä ei välttämättä kaupunkilomalle ole se kaikkein ideaalein tilanne, mutta en todellakaan valita! Päinvastoin, ihana päästä pitkästä aikaa pukemaan shortseja ja kesämekkoja ylle. Suunnitelmissa onkin nauttia nähtävyyksien katselun ja shoppailun lomassa myös kauniista säistä. Piknik pariisilaisessa puistossa macaronsien ja mansikoiden kera ei kuulosta ollenkaan hassummalta, vai kuinka? ;)


Shoppailtua Pariisissa tulee varmasti ainakin jonkin verran ja mietinkin jokohan sielläkin ovat alennusmyynnit alkaneet? Pariisissa sijaitsevaan La Vallée Village outletkylään on myös ehdottomasti päästävä ja toiveissa olisikin tehdä muutamia huikeita löytöjä. Pariisista olisi tarkoitus ostaa itselleni myös maisterislahja ja innolla odotankin löydänkö myymälöiden valikoimista etsimääni. Tuskinpa ainakaan tyhjin käsin joudun takaisin kotiin matkustamaan!

Reissun aikana tulee blogissa olemaan hiljaisempaa, mutta pari postausta tulee ajatettuna. Viikonloppuna julkaisen yhdet tällä viikolla otetut asukuvat, jotka onnistuivat mielestäni tosi kivasti. Tunnelmia Pariisin reissulta pääset seuraamaan Instagram-tilini välityksellä ja minuthan löytää sieltä nimimerkillä @lindakaup

Ihanaa viikonloppua ja heinäkuun alkua teille! :)

-Linda

5 kommenttia

 1. Oi Pariisi! Minäki tahon:D Mutta hei mukavaa reissua ja ennenkaikkea hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa ja Pariisin reissua!! ♥

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis kuva! Ihanaa lomaa ja reissua! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää lomaa ja ennen kaikkea ihanaa Pariisin reissua! :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa lomaa ja Pariisia, tuolla kombolla ei voi kyllä mennä pieleen. :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.