La Vallée Village outlet-kylä

Olin jo pitkään tiennyt Pariisissa sijaitsevan La Vallée Village outlet-kylä, joka tietenkin oli merkattu to do -listalle jo kauan ennen matkan varaamista. Jenkeissä pari kertaa käyneenä nämä outlet-kylät oli ihan lemppareitani ja tuolla rapakon takana keskitinkin shoppailun pääosilta niihin. La Vallée Village sijaitsee vajaan tunnin RER-junamatkan päässä Pariisin keskustasta ja menopaluu-liput maksoivat noin 14 euroa per henkilö. Liikkeitä outlet-kylässä oli ihan mukavasti ja merkkejä löytyi muun muassa Gucci, Burberry, Céline, Michael Kors, Furla, Polo Ralph Lauren ja Tommy Hilfiger. Outlet-kylän kyljessä sijaitsee myös suuri Val d'Europe ostoskeskus, josta löytyi samalla reissulla kätevästi myös Zara, Massimo Dutti, Mango, Bershka, Pull & Bear, Sephora ynnä muut.

Reissu outlet-kylään oli todella odotettu, mutta valitettavasti tarjontaan jouduimme tällä kertaa pettymään. Season salet ja kuumin turistisesonki oli rokottanut tarjonnasta parhaat päältä, eikä suurista alennusprosenteista huolimatta saatu mukaan kuin pari paperikassia. Minä ostin Hilfigeriltä pari kasmir-puuvillaneuletta, mutta muuten sain kylästä poistua tyhjin käsin. Suuren harmituksen meille aiheutti se, että ennen kylästä löytynyt Nike oli poistunut, sillä olin odottanut tekeväni edullisia löytöjä urheiluvaaterintamalta. Monet muut näyttivät kuitenkin tekevän kylästä löytöjä ja esimerkiksi Polo Ralph Laurenin myymälä muistutti pikemminkin taistelutannerta kuin vaatekauppaa, niin kiivas kuhina ja taistelu tuotteista siellä oli. Vaikka tällä kertaa ei löytöjä juurikaan tehty, lähtisin outlet-kylään silti uudestaan, sillä se on aikalailla tuurista kiinni millainen tarjonta kylässä sillä hetkellä on ja vielä kun kylä oli niin kätevästi saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä. 


Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.