Kaikki laukkuni

Laukkukokoelmani on supistunut ja jonkin verran myös muuttunut viimeisen vuoden aikana, ja koska laukkupostauksen perään on useasti kyselty, päätin koota kaikki laukkuni esille yhteen postaukseen. Olen myynyt tämän vuoden puolella Mulberryn Bayswaterin ja Lilyn sekä Louis Vuittonin Neverfullin, pocheten ja mini pocheten, joten kiertoon on lähtenyt useampi laukku. Minulla ei ole laukkurintamalla mitään yhtä lemppari merkkiä, vaan ihastun useiden eri merkkien laukkuihin. Toki jos minulla olisi rahaa kuin rosvopäälliköllä, löytyisi kokoelmastani useampi Chanel, mutta toistaiseksi jokaisen laukun eteen joutuu säästämään pitkään.

Kuvissa on tosiaan ihan kaikki laukkuni, eikä kaapista löydy näiden lisäksi matkalaukkua lukuunottamatta yhtään esimerkiksi ketjuliikkeiden edullisempia laukkuja, joten kokoelmani on mielestäni todella kompakti ja kaikki laukut pääsevät varmasti käyttöön. Näistä kuvien laukuista en normaalisti edes "laske" DKNY:n ja Longchampin laukkuja mukaan, sillä ensimmäinen on maksanut alennuksessa vain muutaman kympin ja jälkimmäinen käytössä vain reissuilla.

Laukkukokoelmani painottuu ehdottomasti pienempiin laukkuihin, sillä en normaalisti tykkää kantaa mukanani hirveästi tavaraa vaan pärjään niillä pakollisilla eli puhelimella, lompakolla tai pienellä kukkarolla, avaimilla, aurinkolaseilla ja huulipunalla. Ainoa iso laukku minulla tällä hetkellä onkin vain Louis Vuittonin Neverfull, joka mallinsa ja materiaalinsa puolesta on todella käytännöllinen. Saan laukkuun mahdutettua helposti myös vaikkapa salikamat, jolloin minun ei tarvitse raahata töihin mukaan erillistä treenikassia, kun yleensä käyn suoraan töistä salilla. Lisäksi laukku on monesti ollut myös lentokoneessa käsimatkatavaralaukkuna. Vaikka Louis Vuittonin kanvaasilaukut ei enää lemppareitani olekaan, ovat ne materiaalinsa puolesta näissä Suomen vaihtelevissa säissä ihan parhaita, kun ei tarvitse pelätä niiden menevät pilalle vesisateen yllättäessä.

Laukkuhaaveita löytyy toki vieläkin, koskas ne nyt loppuisivat? Seuraavaksi ostoslistalla on todennäköisesti hieman isompi läppärin mahduttava musta nahkalaukku, joka menisi myös työkäytössä. Laukkuhaaveista voisin kirjoittaa enemmän taas omassa postauksessa, niistä kun on tullut kirjoitettua tasaisin väliajoin. 

Mikä näistä laukuista on sinun lempparisi? Onko sinulla tällä hetkellä laukkuhaaveita?


Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

14 kommenttia

 1. Ihania, mutta itse en kuuna päivänä selviäisi NOIN pienillä laukuilla.. aina kun pitää varata tilaa laukusta kaikenmaailman ylläreille ja turhille jutuille..:D eli isojen laukkujen kannattaja täällä, ja jos noin pieniin menee vain ne tarpeellisimmat, niin silloin itse laitan ne mielummin taskuun kuin pieneen laukkuun...

  Mutta meitä on onneksi moneksi, tämä on oma näkemys. Ihania laukkuja silti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, itse en taas kuuna päivänä laittaisi mitään tavaroita taskuun törröttämään! :D Huomaan itsessäni sen jos minulla on iso laukku, kuten tuo Neverfull, niin sinne päätyy tosiaan kaikkea ihan turhaa ja lopulta se on täynnä kaikkea roskaa :D Ja toki esimerkiksi Mulberryn Lilyyn ja LV:n Pochette Métikseen menee myös muutakin kuin ne tarpeellisemmat, esim. lisäksi myös kamera :) Minä en esimerkiksi koskaan kanna mitään muita meikkejä kuin huulipunaa mukana. Ja niinhän se on, kukin ostaa laukkunsa omaan tarpeeseen sopivaksi :)

   Poista
 2. Itsekin tykkään pienistä laukuista. Yleensä käytän
  Celinen trio-laukkua tai pientä Lilyä. Tuo YSL on mielestäni lauluistasi kaunein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet laukut on käteviä kun ne ei ole liikaa tiellä tai paina turhan paljoa :)

   Poista
 3. Tuo Mulberryn laukku on todella kaunis! :) Minäkin olen miettinyt, jos hieman karsisin laukkukokoelmaani, koska sieltä löytyy niin paljon nuhjaantuneita halppislaukkuja, joita ei oikein kehtaa enää käyttää. Vaikka merkkilaukut ovatkin kalliimpia, niin itse olen ainakin huomannut, että esimerkiksi Guess:n ja DKNY:n laukut ovat kestäneet paljon paremmin käyttöä kuin H&M:n laukut.
  Minulla on ollut jo pitkään hakusessa konjakin sävyinen laukku, johon saisi mahtua pienten tavaroiden (lompakko, avaimet yms.) lisäksi järkkäri, kun sitä roudaan yleensä aina mukanani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Näin olen itsekin todennut, että kyllä se laatu monesti menee ainakin johonkin asti käsikädessä hinnan kanssa. Toki H&M:n laukkuja ei ole tarkoitettukaan kestäväksi iäisyyttä, mutta itse haluan ostaa laukkuja jotka oikeasti kestää myös aikaa :)

   Poista
 4. Mun suosikki on tietenkin tuo Chanel :) vaikka kaikki laukkusi ovat kauniita ja huolisin niistä jokaisen. Nuo YSL:n laukut ovat alkaneet kiinnostamaan minuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chanel on kyllä kaunis, ehkä se omakin suosikkini ja sillä on jo nyt paljon tunnearvoa, koska se oli palkinto merkittävästä saavutuksesta ja muisto ihanasta reissusta :) Saint Laurentilla on monia kauniita ja huolellisesti tehtyjä malleja, huolisin itsekin heiltä useamman! :)

   Poista
 5. Pidän eniten kahdesta viimeisestä laukustasi :) Itse pidän sekä Saint Laurentin että Chanelin laukuista valtavasti, toki en kaikista malleista. Voisitko tehdä postauksen, jossa näyttäisit, mitä tuohon mini Chaneliin mahtuu? Hintakin kiinnostaisi, mutta ymmärrän, mikäli et halua sitä julkisesti kertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki tehdä, laitan toiveen muistiin :) Hintaa en halua julkisesti sanoa, mutta googlaamalla löytyy kyllä hintalistoja.

   Poista
 6. Kiva, että olit valinnut postaukseen sellaisia kuvia laukuista, joissa ne ovat osa asua. Laukut pääsevät paljon paremmin oikeuksiinsa, kuin jos ne olisi vain lätkäisty tuolin päälle tyyliin "tässä nyt tämmönen ja tässä tämmönen veska" :D Chanel on oma ikisuosikki, mutta huomasin tuijottavani (liian kauan) tuota Lilyä, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, näin näkee paremmin laukun koon luonnossa :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.