I have a confession to make...

Minun täytyy nyt kyllä tunnustaa, että tämä kesä on liikunnan ja syömisten osalta mennyt ihan plörinäksi. Voi vitja miten plörinäksi onkaan! Alamäki alkoi toukokuisen Turkin reissun jälkeen ja lumipallo on vyörynyt siitä lähtien kovalla vauhdilla eteenpäin. Ai että mua taas niin harmittaa! Koko kova keväällä tehty työ on mennyt ihan hukkaan. Keväällä merkittävästi noussut kunto on rapissut ja jokainen karistettu sentti ja pudotettu kilo on ihan varmasti hiipinyt takaisin tähän kroppaan. Korkojen kera, tietenkin. Koska kesä. Kai tätä ajankohtaa vuodesta kuuluu kesäksi kutsua, vaikka ilmat ovatkin jotain aivan muuta kuin kesäiset. Kesä on paras (teko)syy lähteä extempore jätskille ja lomalla tulee aina ruokailtua vähän miten sattuu. Burgereita, wingsejä, pitsaa, ranskalaisia. Ja mielestäni se on ihan sallittua. Näin yksi päivä Facebookissa meemin, jossa sanottiin kutakuinkin näin, että "Onneksi Suomen kesä on kylmä niin eipä tarvi esitellä sitä tänäkin vuonna puuttuvaa rantakuntoa". Oikein osuva minun kohdalla, vaikka jos ihan tosissaan puhutaan niin mikäli niitä hellesäitä ilmaantuisi kirmaisin minä rannalle kaikkine muhkuroineni ja makkaroineni pää kolmantena jalkana. Ihan surutta! 

Eniten minua harmittaa se hyvän liikuntarytmin kadottaminen ja kunnon heikentyminen. Liikunta kun vaikuttaa vireystilaan ihan huomattavasti. Loman jälkeen on tähän laiskotteluun tultava stoppi ja odotankin jo jopa innolla, että pääsen taas Kaylan treenien pariin. Treenimotivaation yksi parhaista kasvattajista on ehdottomasti uudet treenivaatteet. Hypistelinkin kaupassa jo Adidaksen kolmiraitaisia treenipökiä, mutta toistaiseksi jätin ne vielä henkariin roikkumaan. Nyt viikonlopun ajan olisi loistava tilaisuus päivittää myös urheiluvaatekaappia, kun Zalando tarjoaa viikonlopun ajan -10% alennuksen kaikesta* heidän 3-vuotis Suomi-synttäreiden kunniaksi. Kolmiraitaiset treenipökät irtoaisikin nyt pienellä alennuksella ja nuo viininpunaiset Air Maxit suorastaan kiljuvat päästä vaatekaappiini syksyksi. Alennuksen saa koodilla BDAY3FZA ja koodi koskee yli 50 euron kertaostosta ja on käytettävissä vain kerran. Koodia pääset hyödyntämään tästä.


*Ehdot: Etu on voimassa 18.–19.7.2015 | Tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske lahjakortteja tai Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet tai merkit voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | Etukoodin voi käyttää vain kerran.

Linkit mainoslinkkejä.

Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

2 kommenttia

  1. Mulla on mennyt ihan päinvastoin, huonojen ilmojen takia oon viihtynyt Hukassa tälläkin viikolla jo neljä kertaa! Aika ihmeellistä, viime kesänä en käynyt juuri ollenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minut on Hukassa nähty viimeksi juhannusviikolla! :D No puolustukseksi täytyy sanoa että olihan minulla juhannuksen jälkeen 10 päivän abtibioottikuuri perinteiseen kesäiseen poskiontelotulehdukseen ja sen jälkeen loma jo alkoikin ;)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.