Chanel Mini Flap Rectangular

Pariisin reissun ostoslistalla oli ainoastaan yksi asia: maisterislaukku. Palkintolaukku itseltä itselleni valmistumisesta. Olin jo vuosia haaveillut, että palkintolaukku tulisi olemaan laukkumaailman klassikoista klassikoimmilta, Chanelilta. Ennen reissua olin kuukausia googlaillut malleja ja hintoja ahkeraan, miettien mikä malleista olisi minulle paras ja käytännöllisin. Halusin mallin olevan klassikko, joka säilyisi niin halutessani minulla vaikka loppuelämäni.

Reissua ennen löysin lempparini: Chanel Mini Flap Bag. Pieni klassinen flap bag, joka menee niin arjessa kuin juhlassa ja on hinnaltaan myös budjettiini sopiva. Keskustelupalstoja lukiessani löysin harmikseni kesäkuun lopulta kommentin, että Chanelin minikokoiset laukut ovat kaikkialta Pariisista loppuunmyyty. Voi itku! En kuitenkaan luopunut toivosta, vaan heti lauantaina kävimme muutaman liikkeen läpi vain kuullaksemme joka paikasta saman asian. Sold out, koko maasta, laukkua tulee mahdollisesti kuukauden päästä syksyn malliston mukana lisää. Myös kakkosvaihtoehtoni, eli wallet on chain pikkulaukku, klassikko sekin, oli haluamassani nahassa ja värissä kaikkialta loppuunmyyty. Laukkua tulisi mahdollisesti alkuviikosta lisää johonkin myymälään. Alkoi pahoin näyttää siltä, että joutuisin tyytymään johonkin muuhun. Unohdin laukut siltä erää, ja päätin että käyn tiistaina kysymässä olisiko laukkuja toimitettu lisää.

Tiistaina menimme ensimmäisenä Printemps ostoskeskukseen ja tuumin että jäätäisiinkö jonottamaan Chanelille. Jep, jonottamaan. Suosituimpien eurooppalaisten muotitalojen liikkeisiin oli Pariisissa aina jonot. Olin tuskastua jonossa jo muutamien minuuttien jälkeen, sillä olin varma ettei haluamaani WOCia löytyisi tästä myymälästä ja jono ei tuntunut liikkuvan millään. Matkakumppanini kuitenkin rauhoitteli ja sanoi, että jonotetaan nyt ja pyydetään myyjää tarkistamaan saako laukkua jostain muusta liikkeestä. Jono alkoi lopulta edetä ihan hyvää vauhtia ja sisään liikkeeseen pääsimme noin parissakymmenessä minuutissa. Kun sain vapaana olevan myyjän eteeni, kysyin automaattisesti ensimmäisenä olisiko heillä Mini Flap Bagia - mustana kiitos. Myyjä lähti tarkistamaan asiaa varastosta ja uskomatonta mutta kyllä, myyjä saapui sieltä juuri toivomani laukun kanssa: mustassa caviar nahassa kultaisilla yksityiskohdilla. Laukku oli myyjän mukaan tullut heille edeltävän viikon lopulla ja olin hänenkin mukaan onnekas, sillä laukku tosiaan on ihan kiven alla. Laukku oli suorakulmaista rectangular mallia kun alunperin olin toivonut saavani laukun square mallissa, mutta laukku oli ihana. Ihanempi mitä koskaan olin kuvissa nähnyt. Haluamaani WOCia ei myymälään edes ollut tullut lisää, mutta vaikka olisikin, oli päätökseni selvä samantien kun tämän laukun näin. WOC ei tuntunut tämän jälkeen enää miltään.

Tässä se nyt on, maisterislaukku josta niin pitkään olen haaveillut, jonka näkeminen ja sen nahan tuoksun haistaminen kerta toisensa jälkeen saa typerän hymyn naamalleni ja jonka hintaa en halua edes muistella. Voi materialismionnellisuus, sana jota normaalisti en voi sietää sopii tähän paikkaan nyt vallan mainiosti! Ansaittu? Hell yeah!


Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

31 kommenttia

 1. Aivan upea tämä laukku, näyttää käytännölliseltä ja helposti yhdisteltävältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Laukku on juuri sitä. Klassikko, sopii moneen menoon ja käy kaiken kanssa :)

   Poista
 2. Ojdå mikä laukku! Se on mullakin unelmalistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Oli kyllä mahtavaa toteuttaa oma unelmani juuri Pariisissa :)

   Poista
 3. Se on IHANA! <3 Nuo Chanelin minilaukut ovat myös kovasti mieleeni, niistä isommista en niin välitäkään. Omissa haaveissani on myös WOC, mutten edes tiennyt, että ne ovat noin kiven alla! Niiden hinta varmaan nousee tuota vauhtia ihan pilviin...

  Oma maisterilaukku on vieläkin etsinnän alla ja ihan tuskastuttaa. Joku isompi sen pitäisi nyt olla, vaikka Chanel olisi kieltämättä ajaton ja niin classy :) Prada oli niin suuri pettymys, että taidan luopua koko haaveesta - varsinkin, kun ne olivat TAAS nostaneet hintojaan. Pienetkin jutut vaikuttaa näissä hinnoissa, ihan asiakaspalvelua myöten... Onneksi ihastuin nyt yhteen toiseen malliin, mutta katsotaan, miten tässä vielä käy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emmi! <3 Tämä mini on mielestän juuri passeli, isommat koot ei välttämättä niin monikäyttöisiä. Itsekin yllätyin kuinka kivenalla nämä laukut ovat, ja vieläpä Pariisissa? Toki Pariisi on ehkä jopa turhan klassinen ostokohde ja siksi laukut loppuvat sieltä nopeasti... Pariisisssa on hirmuisen paljon turisteja Aasiasta, jotka hamstrasi laukkuja kassikaupalla :D

   Siis ihan älyttömän tylsää että Pradasi osottautui surkeaksi heti kättelyssä! Tuolla hinnalla kun kuuluu ehdottomasti saada priimaa, joka kestää vuosia.

   Poista
 4. Oi, onpa ihana ja täydellisen kokoinen palkintolaukku! <3 Onnea vielä myös valmistumisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kersti! :) Palkintolaukku on kyllä mielettömän kätevä!

   Poista
 5. Kaunis laukku, onnittelut! Oman kokemuksen mukaan, kesä on turistien takia ja monien ostajien takia hankalinta aikaa saada haluamansa Chanel-laukku, etenkin musta woc, mutta muulloin liikkeet mielellään varaavat tai jopa tilaavat toisesta liikkeestä asiakkaalle laukun, jos näkevät, että on todella ostamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja juuri näin, Pariisi on erityisen suosittu kohde Chanelin ostoon. Mustia woceja löytyi kyllä montaa erilaista, mutta juuri caviarnahkainen kultaisin yksityiskohdin oli loppu. Ja itsekin koin kyllä että Chanelilla oli mielettömän hyvä asiakaspalvelu, ihan joka liikkeessä jossa kävin, joten varmasti palvelevat asiaksta juurikin vaikka näin tilaamalla! :)

   Poista
 6. Aivan uskomattoman ihana <3 Niin spesiaalia hakea ensimmäinen Chanel vieläpä Pariisista. Onnea uudesta kaunottaresta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tutta! Pariisi oli kyllä ihan suosikki kohde Chanelin ostoon - myös monilla muilla ;) Onneksi minäkin löysin omani juuri Pariisista, tekee laukusta vielä entistä ihanemman! :)

   Poista
 7. Upea laukku ja mikä mieletön muisto! :) WOC on siintänyt haaveissa täälläkin, mutta tämähän voisi olla sille mitä mainioin vaihtoehto. Hankinta tosin venynee aika pitkälle tulevaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Laukku on tosiaan nyt muistona valmistumisesta ja ihanasta matkasta Pariisiin! Olen niin iloinen että laukku löytyi juuri sieltä :) WOC on ihana sekin, mutta koin tämän vielä käytännöllisemmäksi koska on tilavempi ja lukko kätevämpi :)

   Poista
 8. On se kyllä hieno laukku! :) Hullua että ihan jonotetaan siellä noinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erica! :) Joo ihan kaikkialle jonotettiin, niin turistinähtävyyksiin kuin laukkuliikkeisiin, huh :D

   Poista
 9. Upea laukku! Onnea sekä uudesta laukusta että myös valmistumisesta, tälleen "hieman" myöhässä :)

  VastaaPoista
 10. Upea!! Ihan mahtava lahja <3<3 onnea !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! :) Ihanaa kun itsensä lahjominen on nykypäivänä sallittua ;)

   Poista
 11. Upea maisterislaukku, olet sen kyllä ansainnut <3

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana laukku!!!! Olisiko mahdollista saada postausta pariisivinkeistä? Mitä kaikkea te teitte, missä kävitte ja mitä kaikkea suosittele siellä tiettäväksi ja näkyväksi? Ihan konkreettisia vinkkejä kaivataa, itsellä matka suunnitteilla syksyksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pariisista on vielä muutama postaus tulossa, kunhan ehdin vain niitä kirjoittamaan! :)

   Poista
 13. OOOOH miten upea!!<3 Tämä pienempi malli on kyllä ihan täydellinen, isommat eivät mielestäni mene juhlassa.. Hyvän valinnan teit! Onnea uudesta laukusta, olet sen niin ansainnut :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilli! <3 Olen samaa mieltä, seuraavakin koko on jo aika paljon isompi, mutta ei mene enää crossbodyksi. Itse kun poljen pyörällä joka paikkaan on crossbodyksi saaminen ehdottomuus!

   Poista
 14. Ihana laukku ja kun otat laukun esiin niin se muistuttaa sinua aina upeasta saavutuksesta ja valmistumisesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Haveaniceday, näinhän se juuri on! Laukku on muisto ihanansta reissusta myös :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.