White pants

Valkoiset housut - nuo teiniaikojen suursuosikkini ovat taas tämän kesän hitti. Vetäessäni jalkaan uusia valkosia pöksyjäni oli fiilikset melko nostalgiset, kymmenen vuotta sitten kun valkoisia housuja sai jaloistani hädin tuskin pesua varten pois. Aivan yhtä innoissani en valkoisista housuista tällä hetkellä ole, mutta tekevät ne asusta kyllä ihanan raikkaan. Koska shortsien käyttö näillä ilmoilla on ollut vielä mahdotonta, on valkoisilla housuilla helppo saada asuun hieman kesäisyyttä.

Kokosin muutaman kollaasin millaisiin asuihin itse olen ajatellut valkoiset housut yhdistää. Ensimmäisen asun vaaleansinisen, nuden ja valkoisen combo on ehkä suosikki väriyhdistelmiäni. Tuo upea By Malene Birgerin laukku olisi tällä hetkellä alennuksessa, ja mietinkin pitäisikö laittaa ostoskorista ihan tilaukseen asti. Se on väritykseltään todella kaunis ja mallin olen todennut käytännölliseksi.

laukku By Malene Birger (-25%!) // paita Ralph Lauren // aurinkolasit Ray-Ban
ballerinat Pretty Ballerinas // housut Vila

Valkoiset housut sopivat myös rennompiin asuihin ja tällaista asua haluasin mieluusti myös kokeilla. Slip-on tennarit ovat myös yksi tämän kesän hitti ja minua harmittaakin kun sellaisia en vielä omista. Olen muutamia ehtinyt kaupungilla kokeilemaan, mutta täydellisesti istuvia ei vielä ole löytynyt. Klassiset Vansit olisi kyllä mieluisat, mutta muistini mukaan niissä on omaan kapeaan jalkaani liian leveä lesti. Ralph Laurenin bucket -laukku näyttää super kivalta ja sopisi hyvin juuri tällaiseen rentoon asuun.
college Adidas // aurinkolasit Ray-Ban
slip-ons Vans // housut Vila // laukku Ralph Lauren

Kun yhdistää valkoiset housut siistiin ja keveään toppiin sekä korkokenkiin on asu kesäiseen illanviettoon valmis. Tällaisessa asussa voisi hyvin mennä myös epäformaalimpiin kesäjuhliin.
aurinkolasit Celine // housut Vila // pusero Comma
korvikset Snö of Sweden // laukku ja kengät Michael Kors

Voisitko sinä käyttää jotain näistä asuista?

-Linda

(Linkit mainoslinkkejä.)

Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

2 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.