Valmistujaismekko

Vaikka vaatekaapistani useampi juhlamekko jo löytyykin, en voinut vastustaa uuden mekon ostamista omiin valmistujaisiini. Näitä omia juhlia kun tuskin ainakaan kovin monia enää eteen tulee, joten pitihän se käyttää tilaisuus hyväksi. Tämän klassisen Tiger of Swedenin Mariah mekon näin ensimmäistä kertaa Hullujen Päivien iltatärpeistä, joissa mekon hinta oli alle satasen mekon normaalisti kustantaessa yli pari sataa euroa. En kuitenkaan tuolloin raaskinut mekkoa tilata, sillä ollessani tuolloin opintovapaalla ylimääräistä rahaa ei juurikaan ollut. Törmäsinkin mekkoon Stockmannin verkkokaupassa uudelleen toukokuussa etsiessäni aivan muita juttuja, ja hinta oli mekolla yhtä edukas kuin Hulluilla Päivillä. Onnekseni löysin vielä oman kokoni ja tällä kertaa klikkasin mekon tilaukseen. Valitsemani koko osui kohdilleen ja mekko on malliltaan klassisen kaunis ja istuu päälle kuin hansikas. Mekolle voi löytyä käyttöä siis vielä muissakin tilaisuuksissa. Mekon kanssa puen jalkaani Mango Outletista tilatut nahkasandaalit joko mustina tai nudeita, ne kun löytyvät jo kummissakin väreissä.


Mitä tykkäätte mekosta? Pukisitko sinä mekon kanssa nudet vai mustat kengät?

-Linda

Ps. Selätin vihdoin tekniset vaikeudet blogin Facebook-sivujen kanssa ja nyt voit siis seurata blogini päivittymistä myös siellä! Klikkaahan siis tänne! :)

(linkit mainoslinkkejä)

13 kommenttia

 1. Kaunis mekko ja onnea vielä valmistumisesta! Hyvä me! ;) Mulla on tämä mekon hankinta vielä kesken... Ja toisaalta en edes varsinaisia juhlia pidä, niin tuntuu vähän hölmöltä stressata asiasta. Millaiset valmistujaisjuhlat muuten pidät? :) Nuo Mangon sandaalit ovat kyllä ihan parhaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmis, HYVÄ ME!! :) Pidän Rovaniemellä vanhemmilla pienet juhlat ihan muutamalla sukulaiselle ja ystäville! :) Ei mitään muodollista pönötystä vaan leppoisat kesäjuhlat.

   Poista
 2. Tiedätkö, mä olen haaveillut samasta mekosta omaksi valmistujaismekoksi. Tosiaan juhlia en ole vielä pitänyt kun on ollut niin paljon kaikkea muuta hässäkkää. Nyt olen miettinyt että varmaan sitten loppukesällä voisi olla hyvä aika. Eikä juhlia voi pitää, ennen kun on täydellinen mekko hankittu.

  Upea valinta ja varmasti mekolla on käyttöä jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mekko on kyllä kaunis ja monikäyttöinen, suosittelen! :) Hih, se on totta että täydellinen mekko pitää olla valmiina ;) Kesä on kyllä hyvä aika viettää juhlia, ja valmistuminen on ehdottomasti juhlan aihe!

   Poista
 3. Onpa nätit sandaalit! Itse pukisin varmaan mustat koska nude on itelle jotenkin vieras väri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erica! :) Itse en vierasta nudea ollenkaan, mutta klassinen valko-musta asu olisi kyllä myöskin kaunis. Saapa nähdä menenkö toisessa jalassa toinen väri ja toisessa toinen, kun en lopulta osaa päättää! :D

   Poista
 4. Nudet ehdottomasti kesälle. Ihana mekko ja raikas kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudet ovat kyllä kauniis rusketuksen kanssa, hmm, vaikeaksi menee valinta! :) Kiitos kovasti :)

   Poista
 5. Mä pukisin ehdottomasti nudet kengät, sillä ne vaan passaa valkoisen kanssa niin kauniisti ja kokonaisuus on kesäisempi ja pehmeämpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, teen valinnastani vain entistä vaikeamman ;) Voi olla että päädyn itsekin nudeen, mutta ei klassinen valko-musta asukaan paha olisi ;)

   Poista
 6. Mekko on ihana, juhlin omia maisterispapereitani kolme vuotta sitten samassa tummansinisenä :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.