Täydelliset juhlat ♥

Takana on yksi elämäni hauskimmista viikonlopuista. Lauantaiset valmistujaisjuhlat meni niin nappiin, ettei parempaa olisi voinut toivoa. Juhlat vietettiin meidän perheen mökillä noin 50km päässä Rovaniemeltä. Huikeat juhlat mahdollisti ja järjesti vanhempani, josta iso kiitos heille! Paikalla oli suurin osa parhaista ystävistäni ja lähimmät sukulaiset, ja kaikki tuntuivat viihtyvän. Illan päälle matkustettiin ystävieni kanssa vielä bussilla keskustaan baareilemaan ja kotiin lähdettin vasta valomerkin jälkeen. Itse olin koko illan yhtä hymyä, sillä niin onnellinen ja iloinen olin, että olin saanut niin monta läheistä ihmistä viettämään juhlailtaa kanssani. Kiitos ystävät, te teitte illasta täydellisen ♥ 


Illasta on muistona puhelimessa yli sata lahjaksi saamallani selfiestickillä otettua kuvaa. Oli muuten loistava lahjaidea ystäviltäni ja stick oli koko illan kovassa käytössä. Näitä kuvia olenkin jakanut eilen Instagramissa.

Laitan myöhemmin kuvaa asustani ja jaan myös ehkäpä hieman ohjeita paljon kehutuista juhlaherkuista, joista suurimman osan tein itse perjantai-iltana :) 

-Linda

2 kommenttia

  1. Ne sun Instaan laittamat juhlakuvat on kyllä niin ihania! Innolla odotan kuvaa sun juhlalookista tarkemmin :) Mahtavaa kuulla, että juhlat sujui hyvin ♥

    VastaaPoista
  2. Näytätpä ihan super kauniilta tuossa vikassa kuvassa :) kiva kuulla että oli onnistuneet ja hauskat juhlat.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.