Puistokahvila Makia, SuperPark ja YlexPop

Voi vitja, kirjoitin tämän postauksen jo kerran ja sitten se hävisi! No yritänpä muistella uudelleen. Lauantaina pääsimme muutaman oululaiden bloggaajan kanssa viettämään Visit Oulun järjestämää aktiviteettipäivää. Päivämme alkoi herkullisella aamupalalla Puistokahvila Makiassa. Makia on viihtyisä ja tyylikäs vuosi sitten Oulun Otto Karhin puistoon avattu kahvila, joka tarjoilee muun muassa 11,90 e hintaista aamupalaa arkisin klo 7:30-10:00 ja viikonloppuisin klo 13 asti. Aamupala on monipuolinen ja laadukkaista aineksista koostuva, ja lisäksi siihen kuuluu kahden täytteen munakas. Hintansa väärti!


Makiasta pyöräilimme SuperPark aktiviteettipuistoon, jonne olinkin halunnut jo pitkään päästä tutustumaan. Puistossa me vietimme hauskaa kisailua porukoissa ja tutustuimme puiston tarjoamiin viihdykkeisiin. Omat lempparini oli tietysti trampoliinit, vaikka omaan makuuni ne oli hieman pieniä. Lapset näyttivät puistossa viihtyvät oikein hyvin, ja voin kuvitella että itsekin olisin pienenä mennyt tuollaisessa paikassa aivan sekaisin :D Me ollaan pari vuotta sitten käyty työporukan kanssa vastaavassa puistossa Vuokatissa virkistypäiväreissulla ja siellä meillä on koko porukalla superhauskaa. Myös Oulun SuperPark järjestää vastaavia palveluja.


Välimatkan tatoimme pyöräillen Leijakoulu Lappiksen tarjoamille makeilla cruiser henkisillä polkupyörillä. Tuollaisella pyörällä polkeminen oli todella rentoa kun ajoasennossa selkä on täysin suorassa, joten ajon aikana pystyi täysin keskittymään fiilistelyyn ja ympäristö katseluun. Oikein harmitti luopua omasta valkoisesta kiiturista palauttaessamme pyöriä takaisin Kiikeliin.


SuperParkin jälkeen pääsimme tutustumaan YlexPopin kulisseihin More to Love blogistakin tutun tyylikkään Ylex:n musiikkipäällikön Pepin johdolla. Täytyy antaa ihan erityismaininti Ylex:n mukavalle väelle, jotka kaikki otti meidän tosi hyvin vastaan. Oli tosi mielenkiintoista kuulla radiojuontajien kertomuksia kuinka ovat päätyneet radion pariin ja muita juttuja radio-ohjelmien tekemisestä. 


Meidän Helsingistä asti saapunut vahvistus Janne oli yhtä iso julkkis nuorille tytöille kuin itse Ylex:n artisti. Jannen luo juoksi tuon tuostakin tyttöjä selfieiden toivossa, joita Janne mukisematta heidän kanssa ottikin. Suloista.


Meillä kävi hyvä tuuri Ylex:n taustatiloissa, kun Isac Elliot saapui juuri paikalle meidän siellä pörrätessä ja pääsimme hänen kanssa yhteiskuvaan. Iiiiks, onhan se söpö! Iken lisäksi näimme myös Mikael Gabrielin, joka myös innoistui meidän kanssa yhteiskuviin ja Kasmirin, joka oli oma lempparini artisteista. Kasmirin keikkaa kävin myöhemmin illalla kuuntelemassakin, ja kyllä vain mies osaakin laulaa! Suosittelen käymään kesällä Kasmirin keikalla mikäli sellainen mahdollisuus tulee eteen, sillä harvapa biisi tuo sellaisen kesäfiiliksen kuin Vadelmavene.


Lauantaina säät suosi sekä valmistujaisjuhlia että YlexPopia, mikä oli aivan mahtavaa. Mikä sattuma, että tämän kesän ensimmäinen (ja toistaiseksi myös ainoa) kesäpäivä sattuikin juuri noin sopivasti! Ensi vuonna YlexPop oululaisten harmiksi siirtyy tapansa mukaan seuraavaan kohteeseen. Mielellään täällä Oulussa näkisi enemmänkin vastaavia tapahtumia.

Olitko sinä YlexPopissa?

-Linda

PS. Blogilista on tänään lopettanut toimintansa. Blogiani voit jatkossa seurata Bloglovinissa tai Instagramissa @lindakaup.

10 kommenttia

 1. Oli kyllä huippukiva päivä. :) Ja oli hauska tavata, toivottavasti nähdään uudelleenkin!

  VastaaPoista
 2. "ja Karmisin, joka oli oma lempparini artisteista. Karmisin keikkaa kävin myöhemmin illalla kuuntelemassakin..." apua pakko sanoa, ku alko jo naurattaa tuo Karmisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah voi ei apua! :D Kirjoitin tekstin uudestaan niin nopsaa että "muutama" virhe pääsi mukaan. Hih, pitää korjata!

   Poista
 3. Voi ei, anteeksi kun jatkan tätä huomauttelua! Mutta haha varsinkin ylemmän kommentin luettua onhan tuo aika huvittava juttu! XD nyt tekstissä lukee Karmirin... kirjoitusasuongelmista huolimatta tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAH, ei oo tosi! :D Saa ehdottomasti huomautella, korjasin tekstin nopsaa puhelimella, ja pieleen meni!

   Poista
 4. Meinasin tippua tuolilta, kun luin tätä.. mun siskohan se siellä ujostelee Kasmirin kainalossa :D

  VastaaPoista
 5. Olin ylex popissa. Oli kivaa! Mahtavaa että sait lempi artistiesi kanssa kuvat. Minulla on myös Isacin kanssa yhtäri ja nimmari kun voitin viime kesänä fanitapaamisen Isacin kanssa superparkin facebook sivuilla 24.7.2014.

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä paras päivä ikinä(: Haluaisin saada Iken kanssa kuvan mutta ei ole sattunut törmäämään tähän ihanaan(::

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.