Perjantai-Pionit

Eilen työpäivän jälkeen teki mieli nostaa kädet tuulettaen kohti taivasta, niin tarpeeseen tämä viikonloppu tuli. Viikko on mennyt kohtuu raskaasti, kun kroppaa on painanut viime viikonloppuinen juhannusreissu ja sieltä matkaan hankittu poskiontelontulehdus. En normaalisti nuku työpäivien jälkeen päikkäreitä, sillä tiedän niiden haittaavan yöuniani, mutta tällä viikolla olen ryöminyt peiton alle työpäivän jälkeen lähes joka päivä ja yöt on sitten mennyt pyöriessä unta etsiessä. Aamulla kellon soidessa olen joka kerta herännyt syvästä unesta - joka kerta aivan liian aikaisin. Ehkäpä kroppa alkaa aavistaa loman lähenevän ja alkaa näyttää merkkejä, että loma tulee tarpeeseen.

Tämän viikonlopun aion pyhittää täysin itselleni ja tehdä vain kivoja juttuja. Tai sitten olla tekemättä yhtään mitään. Ensi viikon jälkeen minulla koittaa odotettu kesäloma ja viikon päästä tähän aikaan olenkin toivottavasti jo upeassa Pariisissa. Sitä en malttaisi odottaa!


Kuvassa näkyvät pionit ovat lempikukkiani. En taida olla tässäkään asiassa ainoa? Muistan lapsuudestani kuinka joka kesä kotikotini pihalla tuijotimme pyöreitä hauskannäköisiä nuppuja odottaen koska huumavan tuoksuiset kukat aukeavat. Äitini oli erityisen tarkka juuri pioneista, ja vannotti että niiden penkkiin ei vahingossakaan saanut lentää pallot tai muut lelut. Ja ei ne koskaan lentäneet. Tämän perjantaipuskan leikkopionit löytyivät Prisman kukkaosastolta, ja hintaa kolmella oksalla oli hieman yli neljä euroa. Monesti kuulee kommentteja, että Suomessa leikkokukat ovat hirveän kalliita, mutta marketeista voi hyvin löytää edullisia ja laadukkaitakin kimppuja. Leikkokukat ovat minulle omiaan, sillä tänä keväänä tapoin kuukauden sisään kolme ruukkuhortensiaa ja ystäviltäni saatu Pelargonia taistelee tälläkin hetkellä parvekkeella hengestään. Äitini kaltaista viherpeukaloa ei minusta taida saada tekemälläkään. 

Mukavaa viikonloppua!

-Linda

Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.