Juhlan aika

On mukavaa kuinka paljon eilinen postaukseni herätti keskustelua, kiitos kaikille kommentoineille! Kommentit vahvistivat sen, että jatkan asukuvieni kanssa samalla vanhalla linjalla, ne kun tuntuvat monia vielä kiinnostavan ja inspiroivan. Sain niin kivoja kommentteja, että olen aivan häkeltynyt kuinka ihania ihmisiä siellä ruudun takana pientä blogiani lukeekaan. Kiitos siis ihan kaikille, olette tosi tärkeitä :) 

Tänään starttaa auto kohti kotikotiani ja huomenna juhlistan valmistujaisia ystävieni ja sukulaisten kanssa. Suunnitelmiin tuli pieni muutos sääennusteiden ollessa niin kurjia, mutta uusi suunnitelma onkin oikeastaan aikaisempaa parempi. Kuvia juhlista ja juhla-asustani näette varmasti ensi viikolla blogissa. Blogi siis hiljenee viikonlopuksi, mutta Instagram-tilini @lindakaup välittää juhaltunnelmia reaaliajassa! Mukavaa viikonloppua kaikille :)


-Linda

Follow Lindsay's Diaries on Bloglovin // Facebook // Instagram

4 kommenttia

 1. Paljon onnea vielä kerran! Edellisen postauksen aiheeseen vielä sen verran, että pidä ihmeessä blogisi ennallaan, itse ainakin luen eniten näitä aitoja ja maanläheisiä blogeja, kun niistä suurista ja naistenlehtimäisistä blogeista tulee selailtua vain kuvat. Molemmille on toki paikkansa omalla lukulistallani, mutta jotenkin eniten saan irti näistä pienemmistä blogeista ja näissä tulee enemmän vuorovaikutustakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jaana! :) Ihana kuulla että minun blogini tyyliset asukuvat kiinnostavat vielä, se kannustaa todellakin jatkamaan! :)

   Poista
 2. Nauti juhlistasi, olet todella ne ansainnut :)

  - Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat olivat mahtavat ja nautin joka hetkestä!! Kiitos Krista! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.