Juhannus

Juhannus tuli tänä vuonna vastaan aivan yllättäen! Kesä ei ole vielä ainakaan täällä Oulussa kunnolla alkanutkaan, joten tuntuu uskomattomalta että nyt on jo aika viettää keskikesän juhlaa. Ylimääräinen vapaapäivä tulee kyllä tarpeeseen, mutta tuntuu pelottavalta kuinka nopeasti tämä "kesä" menee ohi. Parin viikon päästä minulla alkaakin jo kesäloma ja toivottavasti Pariisissa säät suosivat ja heinäkuussa päästäisiin jo Suomessakin mukaviin lämpötiloihin ja auringonvalosta saataisiin nauttia enemmän. 

Juhannusperinteisiin kuuluu suunnata jonnekin mökille ja niin tänäkin vuonna. Tällä kertaa kohteena on Jämsä ja Päijänteen järvimaisemat. Säätiedotukset eivät kovin kehuttavaa keliä lupaa, mutta peukut ovat pystyssä että ennusteet olisivat väärässä :) Ja ei ne sateisen säätkään juhannusta tule pilaamaan, vaan hyvä seura ja ruoka paikkaavat varmasti!

Toivotankin teille kaikille näiden parin vuoden takaisten juhannuskuvien myötä oikein mukavaa ja rauhallista juhannusta!


-Linda

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.