Viikonlopun menoja

Viikonloppu. Aina sen alku on aivan yhtä ihanaa ja jokaisen viikon jälkeen sen tuntee tarpeelliseksi. Tämä viikonloppu ei mene pelkästään lepäillessa kuten edellinen, vaan huomenna pääsen muutaman muun oululaisen bloggaajan kanssa viettämään mukavaa päivää muun muassa SuperParkiin ja YlexPopin kulisseihin tutustumista. Oulun kauppatorilla järjestetään huomenna lauantaina toista vuotta peräkkäin YlexPop ilmaistapahtuman, jossa esiintyjinä muun muassa Isac Elliot, Kasmir ja Satellite Stories. YlexPop starttaa huomenna neljältä, joten mikäli huomiseksi ei vielä ole suunnitelmia kannattaa lauantai-iltapäivää lähteä viettämään kauppatorille.


Monilla varmaan onkin huomenna tuttavien valmistujaisjuhlia tai kenties omat valmistujaiset. Haluankin onnitella kaikkia tänä keväänä valmistuvia/valmistuneita! Itselläni ei huomenna juhlia harmikseni ole, voileipäkakku kun olisi maistunut. Toivottavasti säät suosivat huomenna säätiedotusten mukaisesti, niin juhlatunnelma nousisi entisestään.

Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?

-Linda

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.