Vappu

Nyt se on takana, viimeinen opiskelijavappu. En ole koskaan ollut mikään aktiivinen opiskelijarientoihin osallistuja, ja tänäkin vappuna jäi haalarit pukematta ylle. Tai olihan minulle haalari, mutta ei se perinteinen ;) Harmi ettei jumpsuitista ole parempia asukuvia tällä kertaa, sillä se on aivan loistava löyty Mango Outletista. Jumpsuit istuu päälle ihan täydellisesti ja on malliltaan niin arkeen kuin juhlaankin sopiva asusteita muuttaessa. 

Vappua juhlittiin ystävien kanssa tässä minun luona. En ollut pitkään aikaan järkännyt minkäänlaisia kekkereitä ja tuparitkin on yhä pitämättä, joten oli jo korkea aika minun vuorostani laittaa juhlat pystyyn. Ilta oli todella onnistunut ja juhlaporukka aivan mahtava! Ohjelmassa illalla oli kesämusavisa, johon kaikki osallistuivat innolla. Visat ovat kyllä omia ehdottomia suosikkeja, joiden järjestämisessä ystäväni Karo on aivan mestari. Visa olikin tribuutti hänelle, nyt kun hänkin sai kerrankin olla osallistujien joukossa. Visan voitto meni arvatenkin hänelle ja hänen parille ;) Ruokapöydän täytin muun muassa itsetehdyillä munkeilla ja kinder-piirakalla, ja suolaiselta puolelta löytyi kinkku-juustopasteijoita, bruschettoja ja manchegojuusto-leipäsiä. Herkkuja jäi onneksi muutamia myös dagen efteriin!


Vapun juhlintaa avittamaan sain postipojan tuomana lähetyksen Nicolas Feuillatten Brut Rosé shampanjaa. En koskaan aikaisemmin shampanjaa ollut maistanutkaan, joten olihan siinä jonkinlaista luksuksen tunnelmaa poksauttaa ihka ensimmäinen shamppanjapullo. Olen melko huono juomaan mitään viinejä ja skumppia, mutta minäkin sen verran tunnistin, että mielestäni skumppaan verrattuna shampanja maistui jotenkin aidommalta. Kyselin vierailta heidän mielipidettä shampanjasta ja juoma sai vain hyväksyviä kommentteja. Hinnaltaa shampanja on mielestäni oikein kohtuullinen, yksi pullo maksaa vajaa 45 euroa. Tällainen rosé shampanja sopii mielestäni aivan loistavasti juurikin kesän juhliin niin raikkaan maun kuin näyttävän ulkonäkönsäkin vuoksi.


Vapusta minulla alkoikin lomaviikko ja huomen iltana on lähtö lomamatkalle Turkin Sideen, ihanaa!

Kuinkas teidän vapunvietto sujui?

-Linda

Yhteistyössä Nicolas Feuillatte.

1 kommentti

  1. Olet ollut todella kauniina vappuna :). Oi ja mitä herkkuja teillä on ollut - nyt tuli hirveä nälkä :D
    Meillä vappu kului vain kotosalla. Vappua ei ole enää jaksanut oikein muutamaan vuoteen juhlia, mutta nyt jälkeenpäin hieman harmittaa, ettei tullut mitään kekkereitä järjestettyä :).

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.