Last weekend via my iPhone

Pari viimeistä viikkoa loman jälkeen ovat olleet melkoista hulabaloota, joten viime viikonlopun pyhitin täysin lepäilylle ja rennolle puuhastelulle. Perjantai-ilta vierähti ystävän kanssa Cafe Roosterissa Pulled Pork burgerilla ja Daim-juustokakulla herkutellen. Oli muuten minun ensimmäinen kerta Roosterissa, ja ystäväni oli siitä ihan ihmeissään. Miten tällaisella herkkusuulla on kyseinen paikka jäänyt testaamatta? No siitä syystä varmaankin, että burgereiden perässä olen tähän mennessä aina suunnistanut Kauppuri5:seen, enkä pettymyksen pelossa ole uskaltanut juuri muita paikkoja koittaakaan. No Roosteriin tulee varmasti eksyttyä nyt useamminkin, sillä paikka oli hurjan viihtyisä ja paikan ranskalaiset kuuluvat ehdottomasti lajin parhaimmistoon!


Lauantaina uhmasin aamupäivän salitreenailujen jälkeen kamalaa säätä, ja lähdin käymään Kauppakeskus Valkean yleisölle avoimissa harjakaisissa hernekeitolla. On mahtavaa, että Oulun keskustassa tapahtuu muutakin kuin liikkeiden sulkemisia ja ensi vuoden keväänä saadaan uusi ja pramea kauppakeskus uusine liikeineen ja palveluineen. Puhumattakaan niistä uusien liikkeiden tuomista sadoista työpaikoista! Rovaniemen kasvattina olen tottunut shoppailemaan kauppakeskuksissa ja olenkin ollut hieman pettynyt Oulun shoppailutarjontaan. Nyt saman katon alle tulee liuta liikkeitä, eikä esim. BikBokiin takia tarvitse matkustaa enää kymmentä kilometriä. Sekin on jo Oulun keskustassa asuvalle luksusta :D Hernekeiton jälkeen kävin vielä Mick'sin muuttomyynnissä hakemassa täydennystä vaatekappini kesävaatevalikoimaan. Nyt vain enää tarvitaan ne kesäiset säät!

Oletteko te muut oululaiset testanneet Roosterin? Entä mitä mieltä olette uuden kauppakeskuksen tulosta?

-Linda

2 kommenttia

  1. Valkea on erittäin tervetullut keskustaan! Edelleen jäin monia vaatekauppoja kaipailemaan Ouluun, mutta onhan tuo Bikbok keskustassa nyt ihan kiva juttu. Roosterikin on tullut testattua useampaan otteeseen. Siellä brunssi oli ainakin ihan mielettömän hyvä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia vuokralaisiahan ei vielä ole julkaistu, joten sormet ristiin että loppujen seassa olisi vielä muitakin hyviä! :D Roosterin brunssista olenkin kuullut, joten sekin on pakko käydä testaamassa nyt kun burgerit ainakin lupaavat hyvää ;)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.