Home again

Viikko Turkin Sidessä meni kuin siivillä ja loma oli oikein onnistunut. Lomalta saatiin juuri sitä mitä sieltä lähdettiin hakemaan: aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa, rentoutumista ja maiseman vaihdosta. Turkki ei koskaan ole ollut minun must see paikkojen top-listalla, mutta Side yllättikin positiivisesti mukavalla ympäristöllään ja upeilla auringonlaskuilla. Matkapostauksia on tulossa muutamia, joissa kerron matkasta hieman tarkemmin ja esittelen pari matkalla taltioitua asua.


Paluu arkeen tapahtui rytinällä, sillä lento palasi Ouluun vasta eilen illalla ja tänä aamuna pitikin pitkästä aikaa herätä herätyskellon soittoon ja talsia töihin. Ilmat oli viikon aikana lämmennyt Oulussakin jo mukavasti ja tänään tarkeni helposti ilman pipoa (:D) ja hanskatkin oli iltapäivällä liikaa. Aurinko lämmittää jo ihan toden teolla ja toiveissa on että Suomessakin nautittaisiin pian kesäisistä lämpötiloista.

Kertokaahan teidän kuulumisia? :)

-Linda

2 kommenttia

  1. Olitko matkalla jonkun kanssa? :) Innolla odotan reissupostauksia, niitä on aina kiva lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ystäväni kanssa :) Kiva kuulla että odotellaan, niitä on tulossa muutamia! Lomakuvien katselu totta tosiaan on aina kivaa :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.