Follow!

Moni teistä on varmaa jo lukenut, että Blogilista lopettaa toimintansa kesäkuun alussa. Teidän jotka seuraatte blogiani Blogilistan kautta onkin aika vaihtaa seuranta johonkin muuhun saadaksenne uusista postauksista tiedon mahdollisimman nopeasti yhä Blogilistan lopettamisen jälkeenkin. Blogia voit seurata seuraavissa kanavissa:INSTAGRAM
@lindakaupMyös blogin ulkoasu on kokenut hieman muutoksia ja uusi bannerikin tuli asetettua. Mitä tykkäätte blogin uudesta ilmeestä? :)

-Linda

12 kommenttia

 1. Banneri ois kiva, jos ei päätä olis katkaistu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Jos jätän pään mukaan tulee siitä omaan makuuni liian korkea. Mutta ehkäpä vielä kokeilen myös päällistä versiota ;)

   Poista
  2. Näyttää musta nyt paljon paremmalta! :)

   Poista
  3. Vaihdoin kuitenkin päättömän version takaisin, sillä se näyttää omaan silmään paremmalta :) Katkaisin sen nyt kuitenkin hieman alempaa, näyttääkö nyt yhtään entistä paremmalta? :)

   Poista
  4. Kyllä on parempi kuin se ensimmäinen! :)

   Poista
 2. Kiva rauhallinen banneri, mutta tuo päättömyys on jotenkin outo. Ensin luulin, että mulla on sivun asetukset jotenkin vialla kun katkeaa kuva oudosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Hih, minä en kiinnittänyt tuohon päättömyyteen huomiota, mutta pitää kokeilla vielä toisenlaisiakin versioista! :)

   Poista
 3. En tiedä auttaisiko tuohon jos leikkaisit kuvan hiukan eri kohdasta, hiukan alempaa esimerkiksi. Nyt kun katkos on juuri kaulan kohdalla niin se näyttää jotenki hilpeältä :) Muuten banneri on tosi tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkasin sen hieman alempaa, näyttäkö nyt hieman paremmalta? :)

   Poista
 4. Kuva on hoikentava ja siis edukseen, mutta ei hel...tti toi käsilaukku ja kengät merenrannalla - ei toimi ei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, itse en näe kengissä tai laukussa mitään vikaa hienommalle ravintolaillalliselle mennessä? :) Toki rannalle en itsekään korkoja laittaisi, mutta tässä kuvassa oltiin Siden vanhassakaupungissa.

   Poista
 5. Banneri on raikas ja ihanan kesäinen mutta tuo päättömyys pistää kyllä kovin silmään ja häiritsee... Mukavaa kesää sinulle! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.