Dolce & Gabbana sunglasses

Parissa viimeisimmässä postauksessa kasvoillani ovat vilahtaneet uudet aurinkolasit, jotka sain valita itselleni yhteistyön tiimoilta Sunglasses Shopista juuri sopivasti ennen reissuun lähtöä. Valitsin aurinkolasit pienellä riskillä ja jännityksellä sovittelin laseja paketin saavuttua ja onnekseni sainkin todeta että aurinkolasit ovat aivat upeat. Malli on Dolce & Gabbana 4249 ja väri hopea musta havanna. Malli on aavistuksen kissamainen ja mielestäni todella tyylikäs ja naisellinen. Omille kasvoilleni tällainen malli sopii mielestäni parhaiten, kun taas esimerkiksi klassiset aviatorit eivät omille kasvoilleni istu ollenkaan. 


Sunglasses Shopissa on kyllä loistava valikoima aurinkolaseja ja kokosin alle muutamia vastaavan tyylisiä laseja. 

Vogue // Prada // Chanel // D&G // Gucci

Sain myös teidän käyttöön jaettavaksi Sunglasses Shop alennuskoodin, jolla saatte -10% alennuksen kaikista aurinkolaseista. Koodi on 10DIARIES ja on voimassa 3.6.2015 asti.

Mitä tykkäätte uusista aurinkolaseistani? Onko sinulla joku malli josta tykkäät eniten?

-Linda

2 kommenttia

  1. Tosi kivat lasit ja sopii sun kasvoihin kyllä hyvin! :) Itsellä on ollut Ray Ban Clubmastersit pitkään haaveissa, mutta joillekin tällaisille naisellisemmillekin laseille olisi käyttöä :)

    VastaaPoista
  2. Kuka tuomherrasmies on joka heijastuksissa näkyy? ;)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.