Decorating balcony

Kesän tehdessä tuloaan on parvekkeen sisustaminen pyörinyt kovasti mielessä. Kodissani on todella iso lasitettu parveke, se on yli kuusi metriä leveä, joten pinta-alaa sisustukselle riittää. Tänä kesänä on tarkoitus saada kuntoon parvekkeen toinen nurkka, sillä koko parvekkeen sisustamiseen rahkeet tuskin tänä kesänä vielä riittävät. 

Parvekkeen ilmansuunta on etelä, joten aurinko paistaa parvekkeelle lähes koko päivän aikaisinta aamua ja myöhäisintä iltaa lukuunottamatta. Koska tykkään auringossa oleilusta, haluan parvekkeelta löytyvän mukavia tuoleja löhöilyyn ja rentoutumiseen. Löysin Ikean sivuilta kuvan mukaiset Kungsholmen sarjan tuolit, joita laitoinkin kaksi kappaletta tilaukseen pehmusteineen. Vinkkinä muuten teille muille, jotka ette asu Ikean lähettyvillä, että koska tuolit ovat materiaalinsa vuoksi hyvin kevyet, toimitetaan ne Matkahuollon toimipisteeseen 8 euron toimitusmaksulla! Tuolin lisäksi tilasin Ellokselta kollaasista löytyvän marmoripöydän*, jota olenkin himoinnut jo pidempään. Myös kollaasin puuvillamatto* on Ellokselta ja se myös se päätyi mukaan tilaukseen. Kalusteiden lisäksi ajattelin sisustaa parveketta pienillä väripilkuilla, kuten tyynyillä ja muutamilla kasveilla. Minä en ole kummoinenkaan multasormi, mutta pitäähän se yrittää edes yksi pelargonia kesän yli hengissä pitää?

kuvat: Ellos, H&M, Ikea ja Pinterest

Parvekkeelle ei näillä näkymin ole tulossa mitään ruokapöytää, sillä kokemuksen perusteella voin sanoa ettei sellaiselle ole käyttöä. Aikaisemmissa asunnoissa, joissa parveke on ollut, ei siellä kuitenkaan juuri koskaan tullut ruokailtua. 

Miten sinä sisustaisit parvekkeen? Mihin asioihin panostaisit?

-Linda

7 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä! Nuo Ikean tuolit lähtee itselläkin kyllä tilaukseen lähiaikoina. Tuon tyylisiä tuoleja taikka sohvaa olen parvekkeelle yrittänyt katsella, mutta sopivan hintaista ei ollut vielä silmään osunut. Nuo on kivan näköiset eikä ole hinnalla pilattu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä yllätys kun kokeilin postimaksuja, että ne tuleekon Matkahuollon pisteeseen koska kevyet! Ihan loistava juttu, ei tarvitse Ikeaan lähteä, sellaista kun ei ihan lähettyvillä ole :) Kiva jos vinkistä on hyötyä sinullekin!

   Poista
 2. Oih, olen myös kuolannut tuota pöytää pienen ikuisuuden <3 kerro sitten kokemuksia! Sama projekti on täällä myös meneillään partsin kanssa, vaikka meidän parvekkeelle ei ihmeitä mahdu... Uusia kasveja pitää ainakin saada! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ekat kokemukset on huonot, koska pöytä oli maanantaikappale! Palautukseen ja uusi tilalle! :( Toivottavasti paremmalla tuurilla...

   Poista
 3. Hyviä suunnitelmia. Suunnittelu onkin osa hauskuutta 😊 Parveke.fi sivuilta voi myös käydä vilkuilemassa vinkkejä...

  VastaaPoista
 4. Mää haluun tollasen marmoripöydän olkkariin! Tota pöytää ei vissiin ollut isompana, sellaisessa olkkariin sopivassa koossa ;D?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.