At the beach

Mitä auringonottamiseen tulee, tykkään enemmän makoilla uima-allasalueella kuin rannalla. Olen kova uimaan, mutten juurikaan nauti merivedessä uinnista, sillä en tykkää sen suolaisuudesta ja kröhm, saatanpa hieman pelätä kaloja jotka saattavat puraista vaikka varpaasta, hih! Tästä huolimatta tykkään kuitenkin käydä snorklaamassa, mikä on hieman ristiriistaista. Useimmiten lomilla tuleekin vietettyä enemmän aikaa altaanreunalla, jolloin viilentävät pulahdukset uima-altaaseen ovat mahdollisia.


Sidessä on kaksi rantaa, itäinen ja läntinen, joista me käytiin tällä itäisellä. Läntinen ranta taitaa olla hieman pienempi, mutta siellä on enemmän ravintoloita ja rantakatu lähellä. Meidän hotellilta oli ilmainen kuljetus rannalle ja takaisin, joten yhtenä päivänä päätimme kuitenkin lähteä katsomaan rantaelämää. Ja vitsit, en muistanutkaan kuinka kivaa rannalla on! Minä kuljeskelin rantaviivaa edestakaisin kauniita kiviä ja simpukoita keräillen, jotka raahasin mukanani ihan Suomeen saakka. Rannalla minulle kävi hieman köpelösti, sillä en muistanutkaan kuinka paljon vahvempi UV-säiteilu veden lähistöllä on, kun auringonsäteet heijastuvat kaksinkertaisina myös merivedestä. Sainkin hieman poltettu käteni joita merivedessä uitin ahkeraan kiviä ja simpukoita puhdistaessani. Ensi kerralla muistankin varautua rannalle huomattavasti vahvemmilla suojakeroimilla!


Auringossa ei kovin kauaa jaksa makoilla ilman minkäänlaista puuhaa, joten pitkästä aikaa luin ihan oikean kirjan. Luin Marian Keyesin kirjan nimeltä Rachelin loma, joka oli kyllä hurjan hauska. Välillä ihan nauroin ääneen! Keyes on yksi lemppari kirjalijoistani, joka kirjoittaa juuri itselleni sopivaa chic lit hömppäkirjallisuutta. Lomalla en koskaan halua lukea mitään vakavaa, vaan juurikin jotain tällaista kevyttä ja positiivista. Olisiko teillä suositella muita chic lit kirjailijoita?


Tykkäättekö te makoilla ennemmin altaalla ja rannalla? :) Olenko ainoa jota hieman pelottaa merenelävät? :D

-Linda

8 kommenttia

 1. Kathy Kelly on myös kevyttä luettavaa, suosittelen :)
  Minä tykkään olla enemmän rannalla ja uida meressä, etenkin jos on aaltoja. Punatukkaisena iho palaa herkästi
  ( ja pelkään ihosyöpää), joten olen ostanut sk 50 paidan, jonka kanssa ei tarvitse pelätä palamista ja voi lillua meressä pitkäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kathy Kellyn kirjoja on tullut luettua myös! :) Hui aallot ne vasta pelottavia onkin, kun roiskivat vettä silmiin, hih! Minun tulee ehdottomasti muistaa ensi kerralla ottaa rannalle korkeampi suojakerroin!

   Poista
 2. Upeita rantakuvia olet napsinut! Mä en myöskään ole kovin innostunut merivedestä vaan tykkään lillua uima-altaassa ja ottaa aurinkoa nimenomaan uima-altaan reunalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! Merivesi ei tosiaan ole omakaan lempparini, vaan mielummin otan aurinkoa altaalla, josta on helpompi päästä myös varjoon :)

   Poista
 3. Minä olen aina altaalla ottamassa aurinkoa, mutta tykkään kyllä uida meressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm pitää kyllä itsekin karaistua ja ensi kerralla uida meressä oikein kunnolla :) Meressä on kyllä mukava uida on hiekkapohja ja pienemmät aallot..

   Poista
 4. Haha, merihirviöt on kyllä hirveintä mitä ihminen voi kokea! Ja niiksihän lasketaan myös ne potentiaaliset pikkukalat, jotka on inhottavan limaisia ja tosi uhkaavia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, aivan totta! :D Hyi olkoon, en tykkä kyllä kaloista järvi- tai jokivesissäkään, mutta niissä uin kuitenkin mielummin.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.