#valkeakevät

Eilinen meni penkkiurheillessa Oulun Energia Areenalla jääkiekon seitsemättä finaalipeliä Kärpät - Tappara seuratessa. En todellakaan ole mikään jääkiekkofani, mutta kun sain mahdollisuuden lähteä katsomaan tällaista spektaakkelia niin totta kai olin innoissani mukana. Taisipa minulle perjantaina päästä suustani pieni ilonkiljahdus, kun Tappara teki kuudennessa finaalissa voittomaalin ja oli selvää että lauantaina pelataan sitten Oulussa ja pääsen peliä paikan päälle katsomaan. Hups. 


Pohjoisen tyttönä tietenkin toivoin finaalien voittoa Ouluun ja kannustukseni meni Kärpille. Huikean jännittävän pelin joukkueet tarjosivatkin ja sai tällaisenkin noviisinkin aivan syttymään! Itse sain  peliin kaulaani vielä Kärppien playoffs huivin, josta olin melko ylpeä haha! Tunnelma pelissa oli aivan mahtava ja kisayleisö oli kyllä pelissä täysillä mukana kotijoukkuetta kannattaen. Vaikka kylläpä ne Tappara-fanitkin saivat äänensä kuuluviin vaikka altavastaajia lukumäärältään olivatkin.

On mahdotonta kuvitella kuinka huikea fiilis voittajajoukkueella pitkän kauden päätteeksi eilen varmasti oli. Toki hieman sympatisoin jo kolmatta kertaa finaalit putkeen hävinnyttä Tapparaa, kun pelaajat näyttivät niin ressukoilta pettyneinä.

Löytyykö teistä jääkiekkofaneja?

Onnittelut vielä Oulun Kärpille!

-Linda

2 kommenttia

  1. Haha, Oulussa asuessani en pitänyt Kärppien voittoa juuri minnään ja en todellakaan lähtenyt torille juhlimaan, mutta näin kotikaupungin jättäneenä nää kaks voittoa mitä on tullut täällä asuessani on ollu kyllä kovia juttuja. Eli hyvä Kärpät!!! Vaikka en peliä seurannutkaan. :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.