Pääsiäiskuvia

Pääsiäispyhät menivät ohi niin että suhina vain kävi, vaikka rauhallisissa merkeissä ne vietettyä tulikin. Perinteiden mukaan lähdin pääsiäiseen viettoon mökille, jossa oltiin ihan perheen kesken. Koko pääsiäisen olin niin lomalla, kuljin ulkona kelkkahaalari päällä, kampaamattomat hiukset ja vaatteet savulle haisten ja naama meikittömänä. Parasta! Loman aktiviteetteihin kuului päivittäiset murtomaahiihtolenkit, moottorikelkkailu, nuotiolla makkaranpaisto, koirien kanssa leikkiminen ja Triwial Pursuit mittelöinnit.

Tapansa mukaan äitini oli laittanut mökin pääsiäiskuntoon ja koristeita löytyi sieltä täältä, joista napsin nämä muutamat kuvat.


Kiitos edelliseen postaukseen vastanneille. Olen yrittänyt selvittää ongelmaa, mutta vielä en ole täysin onnistunut saamaan ulkoasua toimimaan kunnolla myös Explorer selaimella. Blogger herjaa että Internet Explorer ei tue kaikkea html:ää, joten pahoin pelkään ettei ulkoasua tule koskaan toimimaan täydellisesti IE:llä. Yritän kuitenkin parhaani :)

Menikö teidän pääsiäinen mukavasti?

-Linda

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.