Kotini väripilkku

Pitkälti musta-valko-harmaa kotini sai viime viikolla seinälleen väripilkun. Iiris Pentikäisen Lumivalko taulu on peräisin mistäs muualtaan kuin äidiltäni. Äitini rakastaa suomalaisen designin lisäksi taidetta, ja hän mielellään jakaa kokoelmistaan osia myös meille lapsille. Viime kerralla kotikotona ollessa sain kiertää ympäri kotia, ja kertoa mitkä taulut miellyttää minua eniten, silmällä pitäen sitä mikäli hän haluaa jostain joskus luopua. Siskoni tekivät saman ja suurimmaksi osaksi valitsimmekin eri tauluja. Oli hauska huomata miten erilainen maku meillä olikaan.

Tämän taulun sain mukaan pääsiäisenä ja olinkin tästä puhunut jo siitä lähtien kun se äidilleni tuli. Taulu on väreiltän ihana piristysruiske muuten melko yksitoikkoisen väriseen sisustukseeni. Taulu löysi paikkansa olohuoneen seinältä, kohdasta josta nään se myös sohvalla istuskellessa.


Täällä kotona alkaa pikkuhiljaa ollakin aika valmista. Enää verhot puuttuvat ikkunoista. Ehkäpä postailen piakkoin kuvia hieman laajemmalta alueelta, jotta näette miltä täällä oikein näyttää :)

Mitä tykkäätte taulusta? Pidättekö yleensä tauluista seinillä?

-Linda

9 kommenttia

 1. Moi! Taulu näyttää just kivalta ja väriä. Mistä sun sohva muuten on? /Jennik

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jennik, olen samaa mieltä! :) Sohva on Askosta, mutta jo muutaman vuoden vanha.

   Poista
 2. Ihanan seesteistä! Tollainen taulu sopii kuin nenä päähän just tollasessa tilassa, jossa kaikki muu on niin rauhallista ja hallittua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiia! Minustakin tuo sopii myös tänne oikein hyvin :)

   Poista
 3. Hieno idea äidiltäsi! Olen itsekin miettinyt hankkia jonkun Iiriksen teoksen. Meillä vain on senät jo tosi täynnä niin kaupungissa kuin Kesämajallakin.
  Iiriksen työ sopii sulle kuin nenä päähän paitsi upeiden, mutta Rollo/Oulu yhteyksien myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä! :) Iiriksellä on kyllä monia tosi kauniita teoksia, mitä netistä olen niitä selaillut. Minullakin meinaa olla tauluja jo melkeinpä liikaa, kun äiti niin innokkaasti niitä antaa :D

   Poista
 4. Iso peukku taululle! Ihanat värit. Toi seeprakin on kiva =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! :) Seeprakin on äidiltä, se on tuotu Tallinnasta! :)

   Poista
 5. Hei! Mistä tuo isompi sohvapöytä on? :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.